Reklama

Reklama

Roku 2029 ovládajú takmer celú Zem stroje, ktoré sa vzbúrili. Partizánskym spôsobom proti nim v takmer zničenom Los Angeles bojuje hŕstka ľudí, ktorí sa nemienia vzdať. Superkomputer Skynetu sa pokúsi zvrátiť výsledok vojny a rozhodne sa poslať do minulosti kyborga Terminátora T-800 (Arnold Schwarzenegger), spolovice stroj, spolovice človek, aby zabil mladú ženu Sarah Connorovú (Linda Hamiltonová), skôr než otehotnie a porodí hrdinu a vodcu hnutia odporu. Ľudia úmysly strojov odhalia a rozhodnú sa, aby sa do roku 1984 vrátil aj bojovník Kyle Reese (Michael Biehn). Jeho úloha znie – zachrániť Sarah. Mladá žena netuší, čo sa deje, kto ju prenasleduje a prečo ju chce zabiť. Keď Terminátor najprv „eliminuje“ dve ženy rovnakého mena, napokon natrafí na tú „správnu“! Sarah sa mu musí aj s pomocou Kylea, do ktorého sa zaľúbi, postaviť na odpor. Napokon sa jej podarí zvíťaziť – cena je krutá, Kyle pri poslednej bitke v továrni zomiera... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina
03:11
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
00:56
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
01:57

Súvisiace novinky

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (viac)

James Cameron začal psát nového Terminátora

James Cameron začal psát nového Terminátora

25.05.2023

Je to pár dní, co legendární herec Arnold Schwarzenegger v rozhovoru o své kariéře prohlásil, že už definitivně seknul s rolí terminátora v sáze slavného režiséra Jamese Camerona (Titanic). Možná si… (viac)

Terminátor se dočká anime

Terminátor se dočká anime

02.03.2021

Netflix, Skydance a tvůrci anime Duch ve stroji: SAC_2045 uzavřeli novou spolupráci, za účelem převést příběh Terminátora do anime podoby. Scénář k seriálu pak chystá Mattson Tomlin, jenž pomáhal… (viac)

Ztratí studia práva na slavné značky?

Ztratí studia práva na slavné značky?

04.10.2019

Jak je vidno z nedávného obnovení smlouvy na Spider-Mana mezi studii Sony a Disney, duševní vlastnictví je v Hollywoodu jedna z nejdůležitějších věcí vůbec. V podstatě stačí vlastnit práva na… (viac)

Reklama

Reklama