Reklama

Reklama

Alibi na mieru 2

  • Česko Alibi na klíč: Den D (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď Greg zavesil podnikanie so zabezpečovaním alibi všetkého druhu na klinec a sľúbil svojej priateľke Flo (Élodie Fontan), že jej už nikdy nebude klamať, jeho život upadol do príjemnej rutiny. Vlastne sa stal až trochu nudným, ale nie nadlho. Všetko sa začína komplikovať, keď sa Greg rozhodne požiadať svoju vyvolenú o ruku. Flo a jeho budúci svokrovci by radi spoznali Gregových rodičov, lenže jeho otec je tak trochu kriminálnik a mama zase hviezda erotických filmov a k tomu neznesiteľná hysterka. Navyše sú rozvedení a navzájom sa neznášajú. Greg sa obáva, že táto „vražedná“ kombinácia môže zničiť celú svadbu. Neostáva mu preto nič iné, než opäť otvoriť agentúru Alibi na mieru a nájsť si ako posledné alibi reprezentatívnejších falošných rodičov. Situácia je zachránená, avšak len dovtedy, kým sa na svadbe neobjavia tí skutoční. Greg spanikári, rýchlo si najme falošnú nevestu a usporiada pre rodičov druhú svadbu v dome u susedov. Pavučina lží, do ktorej sa postupne čoraz viac zamotáva, strhne lavínu šialených udalostí, trapasov a prekvapivých zvratov. A hlavne nespútaného, bláznivého humoru, ktorý divákov nenechá si vydýchnuť. Pripravte si bránice, začína sa najdivokejšia komediálna jazda tohto roka! (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (84)

M.E.K.Y 

všetky recenzie používateľa

Philippe Lacheau je stálicí v komediálním žánru. Po úspěšné jedničce navazuje dvojkou, kde si udržuje vysokou kvalitu a v některých scénách jde ještě dál. Děj je dobře vystavěný, kdy se postupně nabaluje jeden průser na druhý, až to vygraduje slowmotion řežbou nakonci, kdy všechno praskne a divák dostane jeden záchvat smíchu za druhým. Samozřejmě tomu nechybí emoce, i kvalitní herecký ansámbl. Philippe si střihl hlavní roli společně s úžasnou Elodie Fontan, která snad nestárne. Nelze nezmínit ani jeho dva kumpány z alibi.com, kteří tvoří gro vtipných situací. Mohlo to být krapet delší, protože takové crazy zábavy není nikdy dost. Frantíci zkratka umí. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Je to divočina ? je to bezotyšná haluz ? strieľajú z tooho gagy plné prdele ? Rozhodne áno ! a nikdy to nepresiahne stupeň trápnosti alebo gýču ! Bavíte sa, vrieskate smiechom, oceňujete skvelé hlášky a skvelé bizarné až krajne bizarné ( NIE DO KUFRA NIE ! ) scénky za hranou ľudskej predstavivosti. Takto si vážený predstavujem dokonalú komédiu na večer. 90% ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa

Opět se jede motiv tvorby aliby pro všechny lháře, tentokrát hlavně pro hlavního hrdinu Philippe Lacheau (nar. 1980), který se žení, sice se to tak nějak opakuje a není tam extra přidaná hodnota oproti jedničce, ale já dvakrát brečel smíchy, což je u suchara jako já celkem unikum, takže tři hvězdy. Má to spád, fajn obsazení a posledních dvacet minut zachraňuje i to sotva průměrné do té doby. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tá zostavička je proste vynikajúca, čo ksicht, to sranda už len na pohľad, nie to ešte čakať na tie gagy. Jednotka bola u mna za plnú paľbu, toto veľa nezaostalo, možno ku koncu už menej vtipov, ale tempo skvelé a furt niečo úsmevné príde. Našťastie žarty neskĺzajú do trápnosti, tu sa to stalo možno raz. A z toho, čo sa tu uvarilo nebola len dobrá zábava, ale aj nádej, že kľudne by mohla vyjsť trojka. Tvorcovia evidentne nápady majú. ()

majec4 

všetky recenzie používateľa

Svieža komédia, plná humoru s dosť predvídateľným scenárom. Jednotka mi samozrejme prišla o triedu nápaditejšia. V dvojke aj tá hlavná zápletka bola dosť neoriginálna. Samotný dej bol však vtipný, stopáž sa zbytočne nenaťahovala, takže hodnotenie je jasné ako facka. Ten záver bol akurát do komédie, v trochu vážnejšom filme by som mal tóóóľko otázok. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa v parížskom regióne, pričom tri dni sa natáčalo aj v Maroku. Natáčanie prebiehalo od 13. mája 2022 do 23. júla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama