Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

D.B. Cooperovi sa podarí husársky kúsok. Počas letu vyskočí z boeingu s 200 000 dolármi vo vrecku. Nikto ale netuší, ako odvážny dobrodruh v skutočnosti vyzerá. Jediný, kto ho spozná, je pracovník poisťovne Gruen. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Priemerné napriek obsadeniu charizmatického Roberta Duvalla. Tread Williams bol vždy béčkový, nebojím sa povedať že dokonca céčkový herec, čo tu opäť iba potvrdzuje. Po celý čas filmu som si musel zvykať na neho i jeho herectvo. Inak film je niekde na pomedzí komédie a vtiahnuť do deja dokáže fakt iba v pár málo scénach. Pokusy o zábavnosť neurazia, ale od dobrodružného filmu čakám omnoho viac. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zabavna nonstop nahanacka v ktorej ide Robert Duvall po krku zlodejovi Treatovi Williamsovi a do toho hra vidlacky soundtrack. Akcne sceny su natocene zrucne a obcas sa najde skvely kaskadersky kusok. Finale s lietadlom stoji za to. Williams je sympatak, ktoremu fandite, Duvall je tiez skvely, ako bonus tu je vtipna postavicka v podani Paula Gleasona a sexi deva Kathryn Harrold. Len skoda, ze sa neodhali. Vysledkom je sice trochu zabudnuty ale pohodovy film k telke a chipsom na sobotu vecer. 6/10. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama