Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snehové vločky, trblietavé svetielka a vôňa Vianoc zaplavia Vianočné trhy, keď Mariann zrazu objaví neuveriteľné tajomstvo: plyšový medvedík na poličke stánku práve pohol hlavou! Mariann hneď padol do oka, a tak niet lepšieho vianočného želania, ako toto živé plyšové zvieratko. Teddy má však iné plány, sníva totiž o bohatom majiteľovi, ktorý ho bude rozmaznávať. Keď však Teddyho odvedú do starej drevárne, jeho nový najlepší priateľ, ježko Bolla, mu pomôže uvedomiť si, na čom v živote skutočne záleží. (Continental film)

(viac)

Videá (4)

Trailer 5

Recenzie (6)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Na dnešné rodinné kino premietanie Teddyho Vianoce si naše deti vzali so sebou samozrejme plyšového medvedíka, ktorý sa tiež volá Teddy🙂. Kinosála bola komplet plná! Najvhodnejší vek je podľa mňa tak od 3 do 8 rokov. Potešil aj 🍿 v cene lístka. [2. Adventná nedeľa, Cineplex Mannheim]. 60%. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nesmierne milý film, ktorý určite poteší nejedného detského diváka, a mne osobne sa tento film pozdával, hoci už mám vyše 30. Veľmi pekne spracovaný vianočný príbeh o dievčatku Mariann, ktorá túži po medvedíkovi. Ten je však príliš veľký snílek a túži skončiť u niekoho bohatého, a tak zmení svoj osud. Napokon sa však všetko zvrtne aj vďaka ježkovi :) Pekný detský film s milým posolstvom, aj s dojemnými scénkami. 4* ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Holka co má bujnou fantazii jde na vánoční trh a vidí živého plyšového medvěda chce ho vyhrát vyhraje ho , ale on ji nechce , protože si myslí, že je chudá tak zfalšuje točení na kole štěstí. Holka ho moc chce tak jde k rodičům pro peníze a chce ho vyhrát on tam už , ale není. Dostane se k chlápkovi co má více peněz a pak zjistí, že chce být radši s tou holkou a do toho mu pomáhá plyšový mluvící ježek co nechce být taky sám. Je to spíše průměrný rodinný film s sympatickou holkou a jejim spratkovitým bratrem. Když se nad tím člověk zamyslí tak je to strašně okaté až to bolí, ale u rodinného filmu to asi vyčítat nebudu.  Jinak ve filmu se objeví norská lesní kočka je pěkné, že ji tam daly. 60 procent ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Milý vianočný príbeh, v ktorom Škandinávci ponúkli akýsi mix Macka Uška a Paddingtona a aj vizuálne to vcelku fungovalo. Príbehovo je to skôr zamerané na najmenšie publikum aj kvôli značnej infantilnosti, takže nie každému to sadne. Deti sa ale bavili, takže všetko v poriadku. 60 % ()

Gattiniak 

všetky recenzie používateľa

Čo takto oddýchnuť si od amerických a českých romantických vianočných komédií a pozrieť si niečo takéto neškodné a zlaté? Povedal som si... Dobre som spravil, ved je to milé, má to atmosféru nie je to vôbec komplikované a hlavne to na chvilku zabaví. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama