Reklama

Reklama

Meet Cute

Trailer 1

Obsahy(1)

Keď sa stretne Sheila (Kaley Cuoco) a Gary (Pete Davidson), je to láska na prvý pohľad. Má to však háčik - ich kúzelné rande nebolo vôbec ich osudom. Sheila má totiž stroj času, takže sa opakovane zamilovávajú znova a znova. Ale keď už ani táto dokonalá noc Sheile nestačí, odcestuje do Garyho minulosti, aby ho zmenila na dokonalého muža. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (19)

anderson 

všetky recenzie používateľa

Komorná konverzačná vzťahovka, variujúca "hromničný" princíp na sci-fi základe. A rozhodne ma nenudila. A to najmä vďaka Kaley, ktorá sa konečne našla v roli, v ktorej dokáže podať uveriteľný a bezchybný herecký výkon. Čím to asi bude... Scenárista a režisér zároveň rezignovali na prvoplánové dojenie emócií a očakávaný komerčný happyend nahradili triezvejším, nezávislejším a otvorenejším záverom. Napriek rozpadu časovej logiky (ten bol v podstate očakávaný), dávam štyri nechtové solárka. (30.11.2022) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď bolo filmov o cestovaní časom a časových slučkách natočených až až, stále je tento námet veľmi atraktívny a aspoň pre mňa pomerne lákavý. Meet Cute sa spočiatku tvári ako obyčajná romantická komédia, ale napokon sa z toho vykľuje niečo oveľa oveľa lepšie. Najväčšou prednosťou celého filmu sú však ústredné postavy Sheila & Gary, ktorých vzťah sa vyvíja deň čo deň (aj keď je to vlastne stále rovnaký deň) do iných sfér. Dialógy s častým ironicko-satickým podtónom boli skvelé a výborne dopĺňali celý dej. Záver mal navyše aj taký psychologickejší rozmer, ktorý to celé ešte viac vylepšil (keďže som pôvodne čakal skôr veľkolepý happy end). 4* ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Herečka Kaley měla naprosto hrubej výraz. To prostě pro jakoukoliv romantiku nejde tolerovat. Pete je spíš herec do hororů nebo ujetejch scifi. Mezi oběma prostě nic nefungovalo. Navíc film je taková trapná malá nezávislá trapovina. A těch začíná být čím dál tím víc. Vydržel sjsem třicet minut, takže třetinu. Hrůza. 20%. ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Je sice určitě pěkné, když se snaží být tvůrci co nejoriginálnější a zvlášť když se o to pak pokouší v tak provařeném žánru jako je romantická komedie, nicméně originalita neznamená zaručeně úspěch a právě Meet Cute je toho ryzím příkladem, respektive možná spíš až odstrašujícím příkladem, jelikož to si dám tisíckrát radši romantickou komedii s naprosto profláklým příběhem než něco takového, o co se pokoušeli v tomto bijáku. Každopádně ústředním tématem zápletky Meet Cute jsou hrátky s časem, což je sice pro spousty a spousty filmařů velmi lákavá látka, zároveň ovšem zůstává i faktem, že naprostá většina z nich si na tom následně vyláme zuby, jelikož aby něco takového opravdu fungovalo a dokázalo zapůsobit, tak to musí mít v rukách už zatraceně sakra dobrý a promyšlený materiál, k čemuž zde ale skutečně nedošlo, spíš naopak, jelikož to co se odehrává zde, to je, naštěstí pro diváka, jen osmdesátiminutové dno, postrádající ale naprosto, naprosto vše. Logiku, smysl a pointu co se týče zápletky, romantiku, humor a sympatické postavy co se týče žánru. Takže ano, slušný nápad se tu dá sice mezi řádkami vyčíst, ovšem jeho zpracování je opravdu otřesný, nezábavný, nefunkční, navrch ani herecké obsazení tomu vůbec pozitivně neprospělo, zkrátka Meet Cute je naprostý ústřel, kterému se doporučuji na kilometry vzdálit a pokud by přeci jen někdo nedokázal odolat, tak za mě přeji hodně štěstí a pořádnou dávku tolerance. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Kaley Cuoco a Pete Davidson v romantickej fantasy komédii, od ktorej som nečakal moc, no dokázala priniesť pár solídnych momentov, ktoré fungovali. V prvom rade sa mi strašne páčila predstava celého filmu. "Meet Cute" je totiž ďalším filmom, kde sa dočkáme znovu a znovu tých istých situácií, nakoľko naša hlavná hrdinka Sheila sa neustále vracia v čase a prežíva ten istý deň znovu a znovu. Prečo sa tak rozhodla? Pretože stretla najúžasnejšieho chlapa na svete a chcela by s ním prežívať vždy ten istý nádherný romantický večer. Ale prečo vlastne nechce prejsť do zajtrajšku? Lebo má obavy, že by to všetko pokazilo a veci by už nefungovali tak ako predtým. A vlastne na tom všetkom je to postavené. Postava prežíva znovu a znovu ten istý moment, len aby sa nemusela posunúť ďalej. Lebo má z toho sama strach. Highlightom je pre mňa inak zmrzlinový stánok, ktorý ponúka príchute zmrzliny, aké ste nikdy nepočuli. Ja som si to sám nezapamätal, no keď nabehnú titulky, ostaňte tam ešte chvíľu a užite si tých pár scénok. Lebo budete sa smiať určite ako ja. Obaja herci dávajú do filmu maximum, nepôsobí to na mňa gýčovito a možno by sa dalo povedať, že niektoré časti sú trošku patetické, nepôsobilo to na mňa tým štýlom. Možno nejde o najlepšiu romantickú komédiu čo som videl, ale funkčnú, má dobré tempo, dobrých hercov a funguje. Stačí. Hodnotenie: B ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama