Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruby (Danny Aiello) je vlastníkom schátraného klubu v Dallase a robí všetko preto, aby si udržal hodnovernosť a dôveryhodnosť informácie pritom poskytuje FBI a zároveň poskytuje nezvyčajnú láskavosť aj svojim mafiánskym kontaktom. Keď je nájomný vrah Action Jackson (Frank Orsatti) zavraždený, Louis Vitali ho požiada, aby mu pomohol dostať zločineckého bossa Santosa na slobodu z kubánskej väznice. Keď sa vrátia, bosovia vezmú pod svoje ochranné krídla Candy Cane (Sherilyn Fennová) a pomôžu jej rozvíjať kariéru vo Vegas. Záhadný vládny muž menom Maxwell vyjadrí svoju nevôľu Rubymu nepáčia sa mu jeho aktivity na Kube. Pomaly a isto však všetky kolieska okolo mohutného sprisahania začínajú vychádzať najavo a zapadať do seba. Lenže Ruby nemôže urobiť nič, aby ho zastavil... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (8)

Terva 

všetky recenzie používateľa

Není to zase tak dlouho, co jsem to viděl. O to víc jsem překvapen, že jsem ho ještě nekomentoval. Můj komentář se musel někam ztratit. Nevýrazný až podprůměrně natočený snímek o událostech kolem J.F.K. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Film so zaujímavou témou o zavraždení JFK. Neviem, nakoľko je tento príbeh pravdivý, ale je celkom uveriteľný. Veľkou chybou však bolo obsadenie nieˇktorých hercov do úloh šéfov gangstrov a najmä obsadenie postavy agenta CIA. Tieto postavy sú vďaka tomu veľmi nerealistické až parodické. Ale Aiello a Fenn zahrali dobre. ()

Reklama

Juto 

všetky recenzie používateľa

Jack Ruby: Muž, ktorý zastrelil muža, ktorý zastrelil Kennedyho. Škoda, že film nemá lepší scenár. Mohlo to byť oveľa lepšie. 5/10 ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

mam rad filmy o sprisahaniach. Sprisahania tu vzdy boli, roku 65 po Kristovi v Rimskej Risi bolo Pisonovo sprisahanie proti rimskemu cisarovi Neronovi, z nasich koncin je notoricky zname Veseleniho sprisahanie z tusim oktobra 1666 proti Habsburgovcom. Tuto ide o sprisahanie ohladom vrazdy Dzonnyho, teda Kennedy, US prezident sa volal Dzony. Len rezisersky je to odflaknute, po A nasleduje C a D udalosti.. potom sa divak vrati akokeby a dozvie sa co malo znamenat B ... kulisy otrasne, a myslim ze to i komplet zhorelo. No, na temu Kennedy a jeho vrazda su tu ovela lepsie filmy  : 5 % ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama