Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Remini 

všetky recenzie používateľa

Vedela som, že mnohých koniec prekvapil. A tak som počas filmu vymýšľala, ako sa asi skončí. Nakoniec som sa uprostred filmu prešpekulovala k rozuzleniu... a skoro mi to aj vyšlo. Skoro býti kľúčovým slovom :) *Týmto filmom som sa stala Abhiho fanúšikom. *Ritiesh Deshmukh je strašne nedocenený herec. *Boman Irani je ako stále úžasný. *Nana Patekar to na konci s tým dáždnikom zabil :) ()

Reklama

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Príbeh tohto filmu je skvelý len mohol mať film trošku rýchlejší spád: Inak Abhishek sa stáva mojim ďalším obľúbeným hercom. Tu je síce o hodne mladší ako teraz, ale zreje. Svojho otca by ale nezaprel, tiež má svoje typické pohyby a výrazy, ktoré sa v jednotlivých filmoch nemenia, našťastie tancuje omnoho lepšie ako jeho otec. Páčil sa mi tu aj Nana, je to veľmi výrazný herec a človek si pamätá takmer každú jeho postavu. Rozuzlenie filmu som tak nejak tušila, ale aj tak sa mi celkový nápad veľmi páčil, dokonca aj Priyanka bola znesiteľná popri Abhishkovi. ()

Zaujímavosti (3)

  • Ve filmu se objeví i íránský zpěvák Arash, a to jako DJ, který zpívá jeden ze svých největších hitů "Boro Boro". (Claude Speed)

Reklama

Reklama