Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevrlá samotářka si poklidně žije jenom se svým psem. Když ale za bouře sousedům někdo unese dcerku, pustí se do boje proti přírodním živlům i vlastní temné minulosti. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

Elerrina 

všetky recenzie používateľa

Takže o nejlepší akční hrdince poslední dekády je rozhodnuto: je to nevrlá lesní babizna, které nedělá problém podříznout trénovaného zeleného bareta prázdnou plechovkou a takové drobnosti jako vykloubenou ruku nebo cepín zabodnutý v rameni lehce rozchodí běhen pár minut. Trochu natahovaná a předvídatelná, ale poměrně zábavná akční jednohubka, která se v druhé polovině zvrhne v přepálené rodinné drama. Silné tři kopance do koulí. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Zamiešanie hunting a survivor prvkov, ale postavami a príbehom, ktorých známe z podobných filmov daného žánru. Opršané prostredie je dobre zachytené a v rámci možností dostatočne využité. Film na svojich pleciach nesie Allison Janney a jej neskutočná charizma. Tretí film Anna Foersterovej je celkom slušným premysleným kúskom daného žánru. ochvala za skvelé vybrané pesničky od skupiny Toto. Osobné hodnotenie: 74% (***)  ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Old schoolový, pomalý a typický drsňácky triler s hlavnou postavou typu Rambo- traumatizovaný samotár žijúci v ústraní po dlhej kariére pre ozbrojené zložky svoj pokojný život s hŕstkou blízkych, keď tu zrazu týmto blízkym do života príde niečo nepríjemné (tentokrát únos malého dievčatka) a tak sa Rambo musí vrátiť k svojmu minulému životu a zúročiť svoje dlhoročné skúsenosti. Akurát, že tu nemáme Ramba, ale ženu - Lou v podaní Allyson Janney. Natočené fajn, tempo je pomalé (miestami podľa mňa až príliš), akcie je pomenej, ale je spracovaná slušne. Film osvieži približne v polovici dobrý zvrat a nahor ho svojim výkonom ťahá i ústredná Allison Janney. Celkovo ide o takú neškodnú jednohubku... 55-60% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dnešné dôchodkyne sú veľmi čiperné. Hlavne tie na Netflixe. Ohybné, pružné, zmlátia aj dvoch troch chlapov naraz, poviem babičke nech to začne pozerať, možno jej tá reuma prejde. Odhliadnuc od toho prvá polovica bola inak celkom slušná, v druhej mi to prišlo už dosť naťahované, hoci zábery prepichnutej dlane a podobne splnili svoj účel. Ale na Netflix to nebolo až také zlé, všetci boli prekvapujúco hetero. ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad staršia pani Lou byvajuca sama v lese, v skutočnosti akčná babka s výcvikom CIA, ktorá pomáha hľadať susede unesenu dcéru. Twist v polke filmu je dosť lacný. Súboje sú drsne napríklad ten v zrube a postavy sú celý čas promočné do nitky. Film chcel byť niečo viac ako sa vo výsledku podarilo. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (7)

  • Ronald Reagan je viděn v televizi v bance, jak promlouvá k národu o skandálu se zbraněmi za rukojmí, který se týká íránských zbraní a aféry Contra; to pak datuje časovou osu této funkce přinejmenším na 13. listopad 1986. (Johnny.ARN)
  • Kamna, na kterých se vařila polévka v první chatě nohsledů, nebyla v polovině 80. let komerčně dostupná. (Johnny.ARN)
  • Ačkoli se děj filmu odehrává na ostrově Orcas (největší z ostrovů San Juan ve státě Washington), ve skutečnosti se natáčel na ostrově Ucluelet na jižním pobřeží ostrova Vancouver (Kanada). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama