Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Upratovačka Nikol Tichá (Táňa Pauhofová) pracujúca na policajnej stanici v jeden večer počas svojej šichty neodolá nutkaniu a prepíše na tabuli poznámky k aktuálnemu prípadu, čo policajtom výrazne pomôže pri vyriešení zločinu tým, že upriami ich pozornosť na skutočného páchateľa. Ukáže sa, že táto obyčajná upratovačka je žena s IQ 160, čo jej ale život paradoxne skôr komplikuje, pretože má veľký problém s počúvaním autorít a slušným správaním. Policajné oddelenie však vníma jej inteligenciu ako výhodu a ponúka jej miesto detektívnej konzultantky. Túto pozíciu však prijíma pod podmienkou, že policajný útvar jej pomôže pri pátraní po otcovi jej prvého dieťaťa, ktorý zmizol pred 15 rokmi, keď bola tehotná. Napriek tomu, že policajný vyšetrovateľ Adam Kadlec (Kamil Mikulčík), ku ktorému bola zaradená, nie je z jej prítomnosti nadšený, ich investigatívna práca prináša skvelé výsledky a postupom času si ju obľúbi... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (9)

Fibonacci 

všetky recenzie používateľa

easy relask serialik na 🇸🇰pomery ZASA FASA! jasné stare kadre sa chcú vrátiť (dvojzáprah pauhofova a maštalír) a dobroš, s čejnou to pozeráme z plezíru. Miestami z toho je mechurik koščurik a miestami šalom šaše. tu bed, že pre slovenskeho divaka je toto podpriemer. nikdyyy sa nezavďačiiiiš všetkyyyým. ()

himor 

všetky recenzie používateľa

Mikulčík a Šimun sú dve drevá oproti parádnej Pauhofovej. Tej takéto šiši úlohy jednoducho sedia. Epizódy hodnotiť nebudem, v každej sa nájde niečo smiešne, alebo odlišné. Celkovo to nieje prúser a od 4* to nedelí veľa. Ale od 2* to delí práve Táňa, niet jej, boli by dve. Na slovenské pomery celkom slušné, čo ma nenasralo. 65% ()

Reklama

tein odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Plejada prisernych hereckych vykonu a nejhorsi je Pauhofova. Tato roztaznozka se skvele hodi do roli lacinych stetek a pitomych hus do stupidnich tzv romantickych komedii, ale hrat vaznou roli nebo dokonce nekoho s IQ nad 100 je zcela nad jeji moznosti. Cekove tento serial pusobi desne amatersky a dost levne. Nechapu jak mohli takhle klesnout kdyz to delaji podle zahranicni predlohy uspesneho serialu. Naproti tomu ceska verze "Pripady mimoradne Marty" je uplne jina liga o nekolik levelu vys, a je to opravdu po case dobre a zajimave odvedena prace. Zato tato prisernost se sledovat proste neda, ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Typická slovenská "produkcia". Ukradnú námet a ten domrvia na slovenský spôsob. Postava neznesiteľná, to je dobré, že tam obsadili Pauhofovú, to sedí. Námet ale katastrofa v tom, že hlavná postava je síce extrémne múdra, no správa sa ako Helga od výčapu. Absolútne rušivé herectvo Pauhofovej dostáva seriál do sfér klasickej mainstreamovej stoky. Hoci mal aj svoje zaujímavé témy, ktoré sú žiaľ prekryté tým afektom. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (1)

  • Do výroby seriálu zasiahla aj vojna na Ukrajine. Pôvodne bola policajná stanica postavená v priestoroch bývalej autobusovej stanice na Bottovej ulici v Bratislave. Tá však bola vyhodnotená ako najlepšia možnosť na vytvorenie veľkokapacitného centra pomoci pre utečencov z Ukrajiny, produkcia teda priestor uvoľnila. (krasomama)

Reklama

Reklama