Reklama

Reklama

Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola

(neoficiálny názov)
  • USA Book Club: The Next Chapter (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vivian (Jane Fonda), Diane (Diane Keaton), Sharon (Candice Bergen) a Carol (Mary Steenburgen), čtyři nejlepší kamarádky, se vydají se svým knižním klubem do Itálie na zábavný dámský výlet, jaký nikdy nezažily. Když se věci zvrtnou a vyjdou najevo některá tajemství, změní se jejich pohodová dovolená v dobrodružství, které zažijete pouze jednou za život. (mac000)

(viac)

Videá (1)

Trailer 3

Recenzie (14)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako to bolo v prvom diele, tak aj v pokračovaní je chémia medzi štyrmi dámami v úplne inej dimenzii. Ich hlášky (hlavne dvojzmyslové), rozhovory, filozofovanie by som dokázal počúvať dlhšie ako 100 minút, nehovoriac o pozeraní ich cestovania cez Taliansko. Všetky dámy opäť vo skvelej forme – aj z toho miesta im prajem pevné zdravie! Záver možno trochu „presladké“, ale zahrané s čistým srdcom. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Bookclub byl pět let zpátky velmi příjemná oddechovka, která bez problémů oslovila diváky napříč generacemi. Dvojka je bohužel v tomhle ohledu mnohem slabší a oslovit dokáže tak maximálně vrstevnice hlavních hrdinek. Upřímně by nevadil jednoduchý příběh plný klišé pokud by to byla podobná zábava jako předtím, jenže ona není a většinu času je to jen sluncem zalitá a docela nudná reklama na Itálii…40% ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Book Club (2018) som ohodnotila dosť vysoko až na nejakých 80% a bolo mi vtedy trochu až ľúto, že som si takú dobrú feel-good komédiu nechala ujsť v kine. Už tradične na Deň matiek chodievam do kina🙂 no a práve dávali aj Book Club 2, tak som si povedala, že prečo nie. Book Club: The Next Chapter je oproti jednotke podstatne slabšie aj po príbehovej stránke, aj tej humornej, ale ako oddychovka pre ženy môže byť, hoci asi skôr pre generáciu mojej mamky, ktorá je aj tak ešte o niekoľko rokov mladšia ako naše hrdinky. Stále mi je až smiešno z toho ako sa Američania rozplývajú nad Talianskom. Mňa v Ríme tiež okradli - peňaženku, kde som mala okrem peňazí aj doklady a kreditku. Obdiv a rešpekt voči týmto herečkám. Mary Steenburgen je stále veľká kočka. Mám rada aj Diane Keaton, len mi už začína vadiť, že si neustále aj v iných filmoch zakrýva krk, ktovie možno aj ja raz budem. Potešili aj mužské vedľajšie roly slaninkového Craig T. Nelson a Andy Garcia, len mali málo priestoru. A ešte jedna vec. Popri všetkom tom cestovaní po Taliansku, skúšaniu nových šiat, všetkom tom množstve vypitého vínka sa na jednu dôležitú vec zabudlo a totiž KNIHY! Nemal to byť Book Club 2?😄 50%. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Book Club: The Next Chapter" je pokračovanie, ktoré som tak trochu neočakával, no je vždy fajn vidieť tieto herečky pokope. Každopádne toto pokračovanie rozhodne nie je natoľko kvalitné ako bol prvý "Book Club", no pár dobrých momentiek to v sebe. Priateľstvo našich protagonistiek je aj tentokrát uveriteľné, no vývoj jednotlivých príbehových linií nie je to, čo by som si predstavil a hlavne to vytiahne niekoľko nečakaných prekvapení, ktoré tak akosi skôr vyšumia do prázdna alebo vám vyrazia dych, nakoľko pôsobia ako úplne zbytočné. Ideálny príklad je napríklad svadba, ktorá sa tu bude počas celého času rozoberať. Spôsob ako to dopadne a ako to skončí pôsobí, ako keby tvorcovia reálne nevedeli čo vlastne s touto príbehovou líniou chcú urobiť. Je to film, na ktorý ale veľmi rýchlo zabudnete a nezanechá žiadny hlbší dojem. Tých pár lepších momentiek vo výsledku silnejší dojem neprinesie. Hodntoenie: C+ ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Hmmm,tak v porovnani s jednotkou,ktora sa mi fakt velmi pacila je tento druhy diel predsa len o nieco menej zaujimavy pre divakov,aspon pre mna urcite,nebolo to take prirodzene i vtipne ako v prvom filme,ale zase ani zle to nie je,ved pri takom hereckom obsadeni by clovek cakal nejaku tu kvalitu,takze tri silnejsie hviezdy...:⁠-⁠) ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama