Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý Jeff se potýká s problémy doma i ve škole. Během let se chová čím dál podivínštěji, až začne vraždit. Daří se mu při tom unikat pozornosti policie. (Netflix)

Recenzie (23)

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

I když je Evan Peters skvělý a za první díl musel dostat slušný hejt, bylo nutné postavu více polidštit, abychom ji mohli více pochopit. To byl jednoznačný cíl tvůrců, a tak "vinu" psychopatického blázna hodili na tátu Dahmera, který nyní žaluje Netflix. Zbytek příběhu dosti kopíroval ten první, takže tentokrát dávám jednu hvězdu dolů. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stale dost temne az ubijajuce. Ukazali nam i mierne nahliadnutie do detstva a "uzasneho" pristupu rodicov k synovi. O tom policajnom pristupe v tych casoch v ramci rasovych problemov, naviac pocas prebiehajucej sexualnej revolucie, tiez nemozno usudzovat moc pozitivneho. Zvlast, ked nam pustia realnu nahravku rozhovoru policajta a znepokojenej susedky. Kedze som vsak podobny scenar a opis videl uz mnohokrat - priemer. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Policii dalo zabrat všechno z bytu vynosit. Média mají žně, ale my se dle očekávání vracíme na úplný začátek. Léta páně 1966 a malý Jeffrey je častým svědkem rodičovských hádek. Matka silná neurotička, otec často nebýval doma, přesto se Jeffovi snažil věnovat. Ten byl melancholickým samotářem, který rád vyrážel do přírody a záhy projevil velký zájem o pitvání. S postupem let jej víc a víc fascinovala mrtvá zvířata. Sbíral je u silnic, kde každou chvíli našel nějaké přejeté. Doma na nich různě experimentoval, pohled na vnitřnosti pro něj byl zdrojem vzrušení. Pak tu máme skok do téměř současnosti, kdy sousedky „zaujal“ polonahý klučina, který zmateně brouzdal po okolí. Zásah policie, no, to nechám posoudit jiné. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toško filmov a dokumentov už bolo o Jeffreymu Dahmerovi natočených a ako prvý sa k autentickej nahrávke - úplne nečakane dostal Hneďflix a jeho dvorný šašo Ryan Murphy...v jednom z predchádzajúcich spracovaní, ktoré sa pridŕža reality sa Konerak Sinthasomphone dostal niekoľko blokov od Dahmerovho bytu číslo 213 tak ako tomu bolo podľa väčšiny dostupných zdrojov a na chlapca narazila policajná hliadka, Dahmer ich dobehol a áno, podarilo sa mu ich oklamať podobným štýlom. Netflix liberal rules tomu potrebuje pridať adekvátnu rasistickú šťavu a tak si teta suseda afroameričanka robí starosti o vek chlapca, ale ani ju nenapadne povedať že ho v byte ešte nikdy nevidela, napriek tomu že Dahmer tvrdí že u neho býva. Nie je to vyslovene zlé, ale tá snaha vykresliť bielych policajtov ako bububu zlých a afroamerickú susedu ako jedinú inteligentnú je trápna. A zaujímavý je nepochybne aj fakt koľko pozornosti sa vždy ujde práve Dahmerovi, lebo vraždil afroameričanov a aziatov, ale povedzme taký Dean Arnold Corll ktorý zabil približne 28 chlapcov vo veku od 13 do 19 rokov v rozpätí tuším 4 rokov si nikdy takú pozornosť nevyslúžil rovnako ako jeho obete. Mali smolu že boli bielej farby pleti a teraz to aktuálne nie je in, ľutovať vyhasnuté životy belochov...smutné. ()

jirikzaboj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opět velmi pomalé, velice nepříjemné a popadající se za hlavu. V té době hold vedla rasová nevyváženost a strach z pohlavních nemocí. Je mrazivé, jak blízko byla policie k odhalení a mohla zabránit dalším smrtím. Peters opět skvělý a všechny vedlejší postavy také odvádí skvělou práci. Mrazivá hudba a finální autentický hovor posadil do kolen. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama