Reklama

Reklama

Lekáreň

(seriál)
  • Španielsko Farmacia de guardia
Španielsko, (1991–1995), 83 h 19 min (Minutáž: 12–60 min)

Kamera:

Javier Vergara

Hrajú:

Concha Cuetos, Julián González, Carlos Larrañaga, Miguel Ángel Garzón, Cesáreo Estébanez, África Gozalbes, Esperanza Grases, Emma Ozores, María Garralón (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(170)

Obsahy(1)

Každodenné príbehy z rodinnej lekárne majiteľky Lourdes, jej bývalého manžela a detí. Vtipné príbehy z prostredia lekárne poprepletané zložitými súkromnými, rodinnými väzbami, ktoré sa vďaka súdržnosti rodiny vždy vyriešia... (dyfur)

Recenzie (5)

klapqua 

všetky recenzie používateľa

doma sme tuším akurát menili okná, tak sme museli strávit istý čas u babky.... a vtedy som sa na to namotala... kupodivu to nebolo celkom zlé, miestami aj vtipné a musím povedať že doteraz si pamätám znelku a že je to už viac ako desať rokov dozadu čo som to videla ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Španielsky sitcom u nás vysielaný pod názvom Lekáreň o majiteľke lekárne Lourdes, jej bývalom manželovi Adolfovi a ich dvoch podarených synoch, v lekárni sa stretávali predavačky z okolitých obchodov, učiteľky a ešte celá plejáda rôznych postavičiek, ktorí tam riešili svoje problémy, bolo to neamerické, celkom vtipné a vždy keď som mala čas som ti tento seriál rada pozrela ()

Missi84 

všetky recenzie používateľa

Díky tomuhle seriálu je z mojí sestry farmaceutický laborant. Jako malé jsme jej sledovaly o prázdninách u babičky. Vtipné. Ráda bych shlédla znovu. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Seriál má 172 epizód aké boli natáčané v rokoch 91´ až 95´. (Paldiny)

Reklama

Reklama