Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pred 16timi rokmi ma to celkom bavilo. Dnes mi to uz pripada ako taka prilis primitivna komedia s hereckymi vykonmi jak z nejakeho porna. Jedna sexy kunda oblubuje troch debilov a poriadne ich vyuziva. Pribeh je miestami rozpravany z pohladu rôznych postav, ale jednotlive odlisnosti nie su natolko zabavne, aby to nezacalo byt po chvili otravne. Keby pri erotickych scenach Liv Tyler aspon nieco ukazala, tak by som snad dal aj tretiu hviezdu, ale kedze nic neukazala, tak mna Liv Tyler neoblbne tak ako chlapov v tom filme. 5/10. ()

Kratoc 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem, že to bude blbost. Naštěstí jsem se hodně moc zmýlil. Liv Tyler je sexy, že člověk pomalu zapomíná na ostatní herce, ale ve skutečnosti hrají velmi dobře a humor je sice poněkud černý, ale komu to vadí? Vtipné to je :) A já se bavil. Nikdo přece od takového filmu nečeká, že bude sbírat Oscary, ne? ()

Reklama

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Barmana Randyho (Matta Dillon), právníka Carla (Paula Reisera) a detektiva Dehlinga (John Goodman) na první pohled nic nespojuje. Snad jen - slepá láska ke krásné Jewel (Liv Tyler), kvůli které dokáží všichni tři opustit jakékoliv racionální chování, a udělat cokoliv. A Jewel moc dobře ví, jak dosáhnout svého - a za svým cílem (mít krásný dům a rodinu) půjde klidně i přes mrtvoly. Zvlášť, pokud je vždy někdo na blízku, kdo je ochotný pro ni zabíjet ... Když jsem dával film do DVD, čekal jsem nějakou přihlouplou romantickou komedii. Ale takhle jsem se hodně dlouho nesekl. Do romantiky má film hodně daleko (pokud tedy nepovažujete za romantické sexuální hrátky s nádechem SM či něco podobného). Naopak jde o černou komedii nejtěžšího kalibru a velmi milé překvapení. Všichni herečtí představitelé si natáčení maximálně užívali (snad až na Michaela Douglase, kterému udělali na hlavě takovej účes, že Elvis hadr :) ). Líbila se mi taky (menší) role Richarda Jenkinse jako úchylného kněze... ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

----- "Máš ráda vodu ?" ----- Miluju ji ! Je to má druhá nejoblíbenější věc." ----- "Vážně ? A co je ta první ?" ----- Ano - je to přesně tak, jak předpokládáte: Za vším hledej ženu. Čekají vás nejenom žhavé noci, ale i dny - zlehka a úmyslně i trochu ledabyle přetřené na černo ... tak, aby prosvítal barevný podklad ... tak, abyste zůstali nad věcí - a přitom si mohli vychutnat skvělou zábavu. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Nakonec nečekaně velmi povedená krimikomedie. Velkou zásluhu na úspěchu, tedy aspoň tady na csfd (73% - 12/2010), má jistě výborné obsazení postav. Herci hrají opravdu parádní a jen za nápad jsem musel dát nejméně 3*. L. Tylor je kus nádherné ženské, a tady to teda naplno předvádí. Moc se mi to líbilo. Akční závěrečná scéna taky super. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama