Reklama

Reklama

Out of the Blue

Trailer 1

Obsahy(1)

Connor (Ray Nicholson) je mladý muž žijúci v malom pobrežnom meste v Novom Anglicku, ktorý sa snaží usporiadať si život po pobyte vo väzení, keď stretne Marilyn (Diane Kruger), pôvabnú staršiu ženu, ktorá ho priťahuje. Obaja sa čoskoro zapletú do romantického vzťahu, no Marilyn prezradí, že v skutočnosti je nešťastne vydatá za staršieho muža. Aby nič nebránilo ich šťastiu, Marilyn navrhne svojho manžela odstrániť... (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Na to aké to má podpriemerné hodnotenia to bolo napokon celkom vydarené. Connor bol taký naivný dobrák, ktorý sa rád nechal zlákať do kadejakých dobrodružstiev. Vyzerá to, že pri staršej a rozvážnej žene Marilyn to bude konečne iné. Ale také jednoduché to asi nebude, keďže neustále prichádzajú nejaké prekážky. To, čo vyzerá ako pasca, možno napokon pasca nie je, ... alebo žeby predsa? V tomto duchu sa prakticky nesie celá druhá polovica filmu. Keby nebolo toho podivného konca, tak by to bolo normálne za 4*. Takto je to len za 3* - ale rozhodne je to lepšie ako to doterajšie nízke hodnotenie. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film sa snaží tváriť príliš chytro, lenže v konečnom dôsledku pôsobí hlúpejšie než Veronička Remišová a to je už minimálne stredoeurópska jednotka stupidity. Ono sa to chce podobať na Poštár zvoní vždy dvakrát, avšak podoba je tam asi taká, ako medzi synom Nicholsona v hlavnej úlohe a Nicholsonom samotným. Vôbec nie výzorovo, ale herecky, pretože ten Nicholson mladší je totálne drevo, to nie je snáď ani možné, že sa od génov vzdialil viac ako Mohamed od bravčového. Ďalším failom sú akože romanticko/sexuálne scény, kde neukážu nič, to je v podstate jedno, ale opakujú sa často a sú pridlhé a zbytočné, pričom utajený pár si to rozdáva hlavne tam, kde ich môže každý vidieť a prichytiť. Brutálnym zlyhaním je aj zobrazenie polície, kde šéf polície vyzerá ako z paródie ešte aj na Policajnú akadémiu, vysušená trieska, ktorá zatína hnilé zuby, aby zvládla udržať pištoľ. Nehovoriac o tom, že po zuby ozbrojenej čate miestnych fízlov rozkazuje probačný úradník, ktorého postava je úplne že na figu, ale dávajú ho do popredia, akoby menil chudák hru. Progresívny záver potom chce prekvapiť až šokovať, ale tú hnusnú pachuť z poslednej tretiny, ktorá pripomína viac-menej grotesku, už jazykom nejde zmyť ani škrabkou na dubovú kôru. ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v Newporte, Rhode Island v septembri 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama