Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž s kvadruplegií dostane jako asistenční zvíře opici kapucína, která mu pomůže začít se opět radovat ze života. (honajz)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Aktivistom je viac čokoľvek, aj odpad, smetie, aj zvieratá, než je človek. Aj tu je to dobre vidieť. Dementi protestujú za všetko, lebo inak by len úboho sedeli doma a nikto by ich nikdy nepoznal ani nechcel poznať. Práva zvierat dávať nad človeka, to je na psychiatriu. Film vďaka tomu ponúka také správne nervy, nasratosť, ale aj dojímavosť a milo-smutné veci. Je založený na skutočnostiach, ale pripraví aj scénky, ktorým sa nedá hneď veriť a určite je upravený sám pre seba. ()

community 

všetky recenzie používateľa

Takový nenápadný film a jaká dojímavá podívaná. Obyčejný příběh s pozitivním vyzněním. Na jedné straně sympatická rodina, kterou postihne rána, přesněji, jednoho jejího člena. Tato skutečnost  zcela změní jejich životy. Na druhé straně fanatismus ochránců zvířat, a vlastně čehokoliv. A přitom jejich počínání působí naprosto bezcitně. Hned si člověk představí ty šílence, co sedí uprostřed vozovky s cedulemi a vynucují si pozornost. Nemusí patrně usilovat o nutné živobytí, tak vymýšlejí ptákoviny. ()

Reklama

JenomDominik 

všetky recenzie používateľa

Gigi & Nate je příjemný rodinný dojemný film o klukovi, který ochrne a skončí na vozíku. Když už přestává mít chuť žít a na jeho rodinu to vše začíná být příliš, Nateovi do života přijde asistenční opice Gigi, která otočí vše k lepšímu. Více prozrazovat nebudu, ale film má hezký příběh, příjemné a rozumné dialogy, dobrý casting. Vše tu funguje tak, jak má. (70%) ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Bijáku slušely zejména vážnější polohy, který byly zvládnutý skvěle. Od příběhu jsem ale očekával něco jinýho. Jednoduše čistě fokus na život ochrnutýho člověka (a jeho rodiny) před tim a potom, co dostal k dispozici asistenční zvíře. Místo toho se však často řešilo spoustu jinejch věcí, objevilo se pár infantilnějších momentů jak z dětskýho zvířecího filmu (veselá opička, kterou nahání neposlušnej pes) a třeba dějová linka s ochranou zvířat mi přišla uplně zbytečná. Za pár povedenjch dramatickejch momentů, sympatickej casting a hudbu třetí jistá hvězda. ()

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Charlotte, Statesville, Raleigh, Belmont a Saluda (Severná Karolína, USA) a Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa od 29. marca do 29. mája 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama