Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do vatikánského bezpečnostního systému se naboural anonymní hacker, aby sdělil přímo papeži zprávu o záhadných úmrtích v jednom sevillském kostele. Jak prolomení vatikánských kódů, tak zvěsti o vraždách šířící se Sevillou zalarmovalo římský Institut vnějších vztahů, de facto papežské kontrarozvědky. Vyšetřením případu „vraždícího kostela“ je pověřen otec Quart (Richard Armitage), agent s povolením zabíjet. (chamonix)

(viac)

Videá (7)

Trailer

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nuž, keby sa v skutočnosti dostal hacker do počítača pápeža, kto vie, čo by tam všetko našiel. Nebudem súdiť jeho svätosť, ale u mnohých kardinálov by to bola asi slušná dávka pedo materiálu, čo by príprava mladých verných na to správne miništrovanie pod sutanou. Nová doba si aj u cirkevníkov vyžaduje poriadne zaheslovaný počítač s antivírovým programom minimálne od Esetu, aby sa tam dostal len ten, čo môže. Možno aj preto už dnes nikomu nevadí, keď kňaz hrá v špionážnom thrilleri neohrozeného tvrďáka, tvrďáka aj tam, kde by nemal, pretože si trocha zalaškoval aj s Macarenou a tým sa nemyslí slávna pesnička. Inak len priemerná kriminálka s peknými obrázkami a trocha netradičnými postavami. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

CSI Vatikán? Podľa popisu to znelo vynikajúco, avšak mám pocit, že hoci je dejová línia relatívne jednoduchá, tak tých omáčok, balastu a všetkého možného, čo sa tu snaží všetko silou mocou zauzliť, tu bolo až príliš. Tešil som sa na atmosféru Rímu a Sevilly, no napokon tieto kulisy zostali viacmenej v úzadí. Španieli majú zväčša výborné krimi-thrillery, ale v tomto prípade to akosi nevyšlo. Pri každom tom akože zvrate som si povedal "no a?". Vôbec to nemalo takú thrill atmosféru, a napokon aj pointa bola oveľa jednoduchšia ako sa prvotne zdalo. Jedna hviezda za námet, nič viac! ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Film založený na uznávanom románe španielskeho spisovateľa Artura Péreza-Reverteho z roku 1995 „La Piel del Tambor“ (doslova „Koža bubna“). (Arsenal83)
  • Napriek veľkej časti španielskych hercov a odohrávaniu sa v Španielsku (presnejšie v Seville v Andalúzii), film bol natočený v angličtine. Žiadny zo španielskych hercov nebol pre španielsku verziu predabovaný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama