Reklama

Reklama

Když se všechno po*ere: Woodstock 99

(seriál)
  • USA Trainwreck: Woodstock '99 (viac)
Trailer
USA, 2022, 2 h 23 min (Minutáž: 45–52 min)

Réžia:

Jamie Crawford

Hudba:

Jon Opstad

Hrajú:

Jonathan Davis, Gavin Rossdale, Fatboy Slim, Jewel Kilcher, James Brown (a.z.), Sheryl Crow (a.z.), Dexter Holland (a.z.), Bill Clinton (a.z.) (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Festival ve Woodstocku v roce 1969 sliboval mír a hudbu. Jeho obnovená verze po třiceti letech se ale nesla ve znamení nepokojů a brutality. Proč se to celé tak zvrtlo? (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (2)

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) 

Rok 1999 a festival, v ktorom zdegenerovaní liberálni feťáci odhalili svoje pravé ONI...začnem od konca, je tam vyjadrenie istého novinára že celý svet neriešil nič iné...no mojko moje zlaté, tupučké, v tom čase som mal 17 rockov a toto som nezachytil ani okrajom. Prečo asi? Lebo som mal 17 rockov a môj mozog sa presunul o meter nižšie ako by mal byť, a zaujímalo ma iba jedno...či nájdem slečnu čo počúva Tři sestry-Dá dá dá...asi tak. Objavia sa náznaky že iba muži bielej farby pleti môžu za to, čo sa vtedy stalo, ale iba mierne...celkovo to považujem za objektívny dokument, čo je u Netlixu rarita. Absolútne nezvládnutá organizácia festivalu fetujúcej mládeže, 15 ročná pipka obleťená ako kurwa sa čuduje že ju sfetovanú prekotí 19 ročný sfetovaný chlapec čo nevie čo robí? Oceňujem jedno konštatovanie, spoločnosť podceňuje silu davu...mne stačili občasné výjazdy na vonkajšie zápasy môjho klubu, bolo nás 200 a bálo sa nás celé mesto, ak bol dobrý líder, čo takto masa 250.000 ľudí a kontrolovať ju? :-D. Jeden z mála objektívnych dokumentov Netflixu, áno sfetovaný dav pod kontrolou šialenca je obrovskou hrozbou pre všetkých... ()

Jak se tohle ku*va stalo? (2022) (E01) 

Zlí biely ujovia kričali po Sheryl Krave ukáž kozy...tak mala ukázať aspoň bobra keď sa jej už kozy rozutekali po Ali Pašovi :-D...fľaša vody za 4 doláre a stádo sfetovaných amerických primitívov, zhruba v tom čase ľudia na Slovensku mali Ahoj Leto v Poprade a nič podobné sa nestalo, ktovie prečo. Dá sa však očakávať že niečo podobné sa môže stať aj u nás, veď čo iné ako festival zdegenerácie je Pohoda... ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama