Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Natalie, kterou čekají závěrečné zkoušky na vysoké, si udělá těhotenský text a podle jeho výsledku pak paralelně prožívá dva různé životní příběhy. Co ji čeká a nemine? (Netflix)

Recenzie (44)

Chen 

všetky recenzie používateľa

Nic zlomového, ale příjemně natočená a zahraná záležitost, která by z námětu mohla vytěžit trochu víc, ale nenudila. V poslední třetině je místy trochu matoucí, když se začnou jednotlivé dějové linky více proplétat a hlavní hrdinka mění účes, ale jinak vlastně nemám větší výtku. Je to slušně odvedená práce. ()

Bebacek 

všetky recenzie používateľa

Příjemně oddychová romantika. Láska je spíš v pozadí, do popředí vystupují sny, plány, mateřství, kariéra, kreativita. Navíc je to z filmového prostředí a hraje tam má favoritka Lili Reinhart z mého guilty pleasure Riverdale. Spokojenost! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Look Both Ways" síce nemá originálny koncept, ale nijakým spôsobom mu to podľa mňa neubližuje. Dokonca si myslím, že je tu jedna vec, ktorú zvláda veľmi dobre. Niečo, čo mnohé predošlé filmy, ktoré mali tento koncept nepriniesli. Vidieť to dobré v oboch svetoch. Väčšinou to pôsobí ako keby v prípade jednej možnosti by sa veci vyvinuli úplne nesprávnym smerom a opačne by bola hrdinka šťastnejšia... tu to neplatí. Je jedno či by dopadla kľúčová situácia s tehotenským testom tak alebo onak, výsledne by ju čakal život plný radostí aj starostí. A netreba preto hovoriť, čo by bolo keby bolo. Ale ku koncu sa dokáže v oboch svetoch dočkať toho, čo si zaslúži. Vlastne... je tu dokopy jedna vec, ktorá si myslím, že bola zo strany tvorcov trošku výstrel nesprávnym smerom, ale išlo by o veľký spoiler. Skúsim to teda nejako aspoň nenápadne vysvetliť. Povedzme, že v jednom momente sa Natalie rozhodne odmietnúť niečo dôležité a podstatné. Lebo má pocit, že to bude opačne lepšie. Lenže potom si začne uvedomovať, že svoju šancu možno premrhala. Ale film to ku koncu otočí a dá všetko na happy-end. A ja si myslím, že happy-end mohol byť aj bez toho. Ale to je jedna z vecí. Inak si myslím, že ako oddychový pohodový film je toto hodné tých skoro dvoch hodín čo pri tom strávite. A určite som sa nenudil. Hodnotenie: B+ ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Prijemny, neurazlivy "feel-good" film bez prekvapeni. Ne moc hluboky, sladky, snadno divatelny se srdcem na spravnem miste s pritazlivym obsazenim. Neplanovane tehotenstvi, party zivot a vedlejsi vypravecska linka. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Príjemná "podívaná", ale hlavne na Lili Reinhart. Film o tom, čo by bolo, keby bolo, ale aj  s hlavným posolstvom, ktoré chválim: zvládla som to. Áno, dá sa to zvládnuť a človek by sa nemal uberať skratkovitými riešeniami. Na Netflix treba pochváliť, že ostali len pri multi-kulti a deviantov tentokrát nepresadzovali. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

V pohodě. Moc se mi líbí, že ani jedna dějová linka není shazovaná, Lili Reinhart je miloučká a má tu rozhodně prostor hrát lépe než v Riverdale. Lepší dospívací komedie od Netflixu. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Skvělý film, obě verze běží a člověk si je užívá na okno hrozně se mi tenhle romantický příběh líbí. Pro mě velká spokojenost. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tým najlepším na tomto filme je samotná kompozícia dvoch osudov, ktoré sa odvíjajú od výsledku tehotenského testu. Bohužiaľ, obe dejové línie pôsobili ako klasické romantické komédie, ktoré ničím extra nevynikli a mali v sebe množstvo klišé. Ale treba uznať, že aspoň prehľadnosť bola v tomto filme skvelo zachovaná a nemusel človek tápať, že ktorý paralelný osud je ktorý. Celkovo to teda nebolo zlé, ale zas ani nie nejaké vynikajúce. Proste taká bežná "feel good" jednohubka s príliš idealistickým posolstvom - ale nevadí, však treba myslieť pozitívne :) 3* ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Natalie si udělá těhotenský test a od té doby sledujeme její život ve dvou paralelních rovinách - v té kde má dítě a zůstala doma a v té kde dítě nemá a odstěhovala se za svým snem do LA. Je to tedy takové to klasické co by kdyby nad kterým určitě mnohdy uvažoval skoro každý z nás.Samozřejmě nám to ukáže, že každá cesta má svoje pro a proti a žádná není úplně ideální a růžová po celou dobu. Největším problémem Look Both Ways je, že pořádně nezapadá do žádné škatulky a působí jako kdyby nevěděl čím chce být. Romantiky je tu málo, na drama se tu zase nic moc dramatického neděje a na komedii tu není prakticky vůbec žádný humor. Dohromady to sice jakž takž funguje jako jednohubka, ale v rámci žánru je spousta lepších...40% ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Postupně se to roztříští, a člověku už je fuk, co se na obrazovce děje. Spousty Netflixovskejch úchylek. Jen zázrakem to člověk dokouká. Hvězdy jsou  za Luka Wilsona a jeho manželku. 30%. ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Další z řady průměrných romantických komedií, které se na Netflixu nabízejí divákovi a dá se u nich zabít trochu času. Zajímavé, jak vedle sebe obě linky fungují, aniž by se podsouvalo, že jedna z nich je "lepší". Netflix očividně rád herečky z Riverdale a Lili Reinhart je dobrá volba. ()

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

Přijde mi, že Lili Reinhart hraje jen v romanťárnách. Look both ways nebylo špatný, ale co bylo super jsou ty animace a i když jeden z těch konců se mi nelíbil, celkově to bylo povedené. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tak či onak, dopadla dobre. Bavil ma štýl rozprávania, žasol som nad náročnosťou natáčania, ale je to veľmi šablonkovité. Deje sa jej vždy len to, čo sa udiať má a čo ju niekam posunie. Život takto nefunguje. Kvitujem ale to, že aj dráma sa dá natočiť tak, že som si nešklbal kotlety a bavilo ma to pozerať. 3 z 5 ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Ženská se vyspí s klukem a zjistí, že je těhotná film pak sleduje dvě paralelní linky jednu s tím dítětem a jednu kdyby to dítě neměla. Předně je to moc dlouhé takřka hodinu se zde absolutně nic nestane chybí zde humor a scéna kdy jí vysvětlují, že jí ukazovaly jak se nasazuje kondom na otcově penisu to opravdu nevylepší (takhle přesně to tam nezazní , ale je to hodně dobře naznačeno). Film nemá ani žádnou  zábavnou postavu a ani takřka žádnou romantiku s tím otcem se za celý film jednou políbí   a v té druhé lince má jakéhosi jiného chlapa s kterým toho taky moc neukážou. Jinak je hodně nedomyšlené to, že mu vyčítají, že jí udělal děcko , ale jí ne chápu, že je to jejich dcera a jí asi nadávat nebudou a pak jdou úplně v klidu s tím, že on si najde jinou ženskou a vodí si ji tam. Mimochodem ty rodiče jí s ničím nepomohly a dělaly jí jen naschvály navíc toho chlapa od začátku urážely a byl to pro ně spodina. P.s. Netflix si tam opět narval lesbičky nemohl si to prostě odpustit nemohl. P.s. 2 Jako oni si tam fakt daly referenci na jejich animované Želvy Ninja z roku 2022 co vysílaly a říkaly tam o nich, že jsou kvalitní?. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Zajímavé. Nicméně - pokud by byl jakýkoliv film s podobnou tématikou - ukázka situace na základě jediné změny - bavilo by mě to taky. Miluji Srdcovou sedmu. Z každého konce má zajímavé téma, které zažilo snad mnoho z nás a v tu chvíli mohlo nastat hodně variant co a jak dělat a jak by to tedy skutečně pak bylo? Tenhle film mě bavil - hledala jsem něco na odreagování, na to nepřemýšlet nad tím a ve výsledku jsem nad tím přemýšlela asi až moc :D Reinhart za mě skvěle vybraná a i když nemám ráda happy end - tyhle se nějak vydařili... ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪Prekvapivo neškodná romantická žánrovka, ktorej sa nejakým zázrakom vyhli aj ,,povinné" Netflix kvóty a klauzule, no nevyhlo sa jej klišé a toposy, ktoré sa opozerali už v 90. rokoch 20. storočia.⚪Ako divák sledujeme život hlavnej postavy v dvoch variáciách - vo svojej postate však obe vyznievajú podobne - hrdinka prežije menšiu krízu, naučí sa niečo nové, čo ju posunie a žije ďalej, v oboch prípadoch skoro totožne. Bolo by lepšie tieto dve možnosti životného osudu viac oddeliť, než iba obligátnym ,,mám dieťa" a ,,mám kariéru," keďže hlavná hrdinka síce prešla rôznymi životnými udalosťami, no tie hlavné boli stále akoby rovnaké. A neprimýšľať si, prosím, parafrázy, že sa človek aj tak vždy dostane k osudu, ktorý má mať a podobne. O toto scenáru fakt nešlo. Skôr akoby nevedel, ako z toho von.⚪Celý príbeh skôr podľa scenára mal za cieľ zobraziť, že žiadna cesta nie je ,,tá správna," že je potrebné vyrovnať sa s hocičím, a že neexistuje niekto ,,pravý," iba človek, ktorého stretnete v správnom čase. A to by bol pekný presah, keby nebolo toho vyslovene ,,ružovo-červeno-knižného" oparu, v ktorom sú všetci dobrí, každý má hlavnú hrdinku rád, každý jej vyjde v ústrety, každý jej pomôže, navedie ju na správnu cestu, skrátka, hlavná postava ani v jednom prípade nežije vyslovene ťažký život sama za seba, vždy sú k nej všetci chápaví a milosrdní. Dobre, žánrovka, ale na toto by si scenár mohol dať pozor. Rovnako ako na to, že za nejakú 5-korunovú animáciu, akých je na Youtube tisíce vás isto okamžite nepozvú na festivaly atď.⚪Reinhart ako herečka nič moc, je veľmi pekná a fotogenická, ale jej schopnosti končia a začínajú Riverdalom, i keď na podobné b-čko sa hodila.⚪Nič svetoborné, na čo by si človek spomenul po rokoch a vracal sa k tomu, ale na jedno zhliadnutie jedna z tých lepších možností.⚪ ()

Reklama

Reklama