Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Natalie, kterou čekají závěrečné zkoušky na vysoké, si udělá těhotenský text a podle jeho výsledku pak paralelně prožívá dva různé životní příběhy. Co ji čeká a nemine? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (44)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tým najlepším na tomto filme je samotná kompozícia dvoch osudov, ktoré sa odvíjajú od výsledku tehotenského testu. Bohužiaľ, obe dejové línie pôsobili ako klasické romantické komédie, ktoré ničím extra nevynikli a mali v sebe množstvo klišé. Ale treba uznať, že aspoň prehľadnosť bola v tomto filme skvelo zachovaná a nemusel človek tápať, že ktorý paralelný osud je ktorý. Celkovo to teda nebolo zlé, ale zas ani nie nejaké vynikajúce. Proste taká bežná "feel good" jednohubka s príliš idealistickým posolstvom - ale nevadí, však treba myslieť pozitívne :) 3* ()

haWranka 

všetky recenzie používateľa

Hodně jsem se rozmýšlela mezi 2 a 3 hvězdami. Nakonec jdu níž hlavně proto, že originalita byla pouze ve stylu vyprávění, ale nakonec z toho vylezly dva tuctové rom-dram minifilmy bez špetky originality. Hlavní hrdinka byla většinou fajn, ale jinak se mě postavy nijak extra nedotkly. Podobně rozdvojený příběh má i film Srdcová sedma a ten se mi líbí mnohem víc. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Natalie si udělá těhotenský test a od té doby sledujeme její život ve dvou paralelních rovinách - v té kde má dítě a zůstala doma a v té kde dítě nemá a odstěhovala se za svým snem do LA. Je to tedy takové to klasické co by kdyby nad kterým určitě mnohdy uvažoval skoro každý z nás.Samozřejmě nám to ukáže, že každá cesta má svoje pro a proti a žádná není úplně ideální a růžová po celou dobu. Největším problémem Look Both Ways je, že pořádně nezapadá do žádné škatulky a působí jako kdyby nevěděl čím chce být. Romantiky je tu málo, na drama se tu zase nic moc dramatického neděje a na komedii tu není prakticky vůbec žádný humor. Dohromady to sice jakž takž funguje jako jednohubka, ale v rámci žánru je spousta lepších...40% ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪Prekvapivo neškodná romantická žánrovka, ktorej sa nejakým zázrakom vyhli aj ,,povinné" Netflix kvóty a klauzule, no nevyhlo sa jej klišé a toposy, ktoré sa opozerali už v 90. rokoch 20. storočia.⚪Ako divák sledujeme život hlavnej postavy v dvoch variáciách - vo svojej postate však obe vyznievajú podobne - hrdinka prežije menšiu krízu, naučí sa niečo nové, čo ju posunie a žije ďalej, v oboch prípadoch skoro totožne. Bolo by lepšie tieto dve možnosti životného osudu viac oddeliť, než iba obligátnym ,,mám dieťa" a ,,mám kariéru," keďže hlavná hrdinka síce prešla rôznymi životnými udalosťami, no tie hlavné boli stále akoby rovnaké. A neprimýšľať si, prosím, parafrázy, že sa človek aj tak vždy dostane k osudu, ktorý má mať a podobne. O toto scenáru fakt nešlo. Skôr akoby nevedel, ako z toho von.⚪Celý príbeh skôr podľa scenára mal za cieľ zobraziť, že žiadna cesta nie je ,,tá správna," že je potrebné vyrovnať sa s hocičím, a že neexistuje niekto ,,pravý," iba človek, ktorého stretnete v správnom čase. A to by bol pekný presah, keby nebolo toho vyslovene ,,ružovo-červeno-knižného" oparu, v ktorom sú všetci dobrí, každý má hlavnú hrdinku rád, každý jej vyjde v ústrety, každý jej pomôže, navedie ju na správnu cestu, skrátka, hlavná postava ani v jednom prípade nežije vyslovene ťažký život sama za seba, vždy sú k nej všetci chápaví a milosrdní. Dobre, žánrovka, ale na toto by si scenár mohol dať pozor. Rovnako ako na to, že za nejakú 5-korunovú animáciu, akých je na Youtube tisíce vás isto okamžite nepozvú na festivaly atď.⚪Reinhart ako herečka nič moc, je veľmi pekná a fotogenická, ale jej schopnosti končia a začínajú Riverdalom, i keď na podobné b-čko sa hodila.⚪Nič svetoborné, na čo by si človek spomenul po rokoch a vracal sa k tomu, ale na jedno zhliadnutie jedna z tých lepších možností.⚪ ()

kersten 

všetky recenzie používateľa

Na začiatku vypadá film zmätene, ale nieje. Je jednoduchý aj pre jednoduchších jedincov. Aspoň myslím. O hviezdu vyššie len kvôli tomu ze som sa v ňom tak trochu videla. A asi aj každá matka po každej prebdenej noci s tým malým luciferom, si v duchu premieta: "kde som ja mohla byť keby sa to stalo inak". No úplne v prdeli tak či tak ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama