Reklama

Reklama

Drahoušci

  • India Darlings (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Badru doufá, že její prchlivý manžel skončí s pitím a změní se. Jenže on ve vzteku překročí všechny meze a ona s mámou sebere odvahu k pomstě. Nejde to ale úplně hladce. (Netflix)

Recenzie (4)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Alia Bhatt v úlohe naivnej ženušky perfektná. Celkový vizuál aj hranie sa so žánrom funkčné. Jasmeet K. Reen pôsobí invenčne ani nie tak v kontextoch príbehu, ako v ľahkosti s akou prechádza od násilných scén k tým vtipným. Ale aj napriek určitej vyzretosti a pútavosti, príbeh ako taký nenaplnil moje očakávania. A ku koncu pôsobili dejové zvraty značne únavne a rozpačito. V rámci toho, aký to malo zo začiatku drajv to zamrzí. Na druhú stranu sa jedná o pozerateľnú vec, ktorá väčšinu času funguje a je aj napriek téme, pomerne funkčným zárezom do problematiky násilia na ženách. Možno práve preto ten humor až tak nevadí a pôsobí v rámci žánru osviežujúco. Ale v zásade priemer. Pozerateľný, žánrovo ucelený, ale významovo nezaujímavý, mdlý a hlavne veľmi predvídateľný. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia indická "netflixovka", ktorá pôsobí na prvý pohľad nádejne, no potom sa to kdesi zasekne a namiesto napínavého deju prichádza akási trpká strnulosť. Námetovo bol tento film výborný, postavy mali potenciál, aby poriadne zamiešali karty, no scenár bol taký ... kolotočový (dejový rámec sa motá stále v tom istom kruhu). Navyše, tie akože "vtipné" zvraty tomu vôbec neprospeli a Badru s mamou pôsobili potom ako nejaké sliepky, ktoré si nevedia zrátať 2 a 2 (tým narážam hlavne na tie ich výstupy na policajnej stanici). Každopádne, pointa na podklade príbehu o žabe a škorpiónovi bola super. Len škoda, že to ostatné bolo také nedotiahnuté (á la Netflix). ()

Ramanam 

všetky recenzie používateľa

Velké zklamání, které nezachránila ani hvězda první třídy, jakou A. Bhatt dozajista je. Problém byl v příběhu. První hodinu sleduji jednoho totálního primitivního idiota a jednu zaslepenou dívčinu. On mě totálně sere, ji nepobírám. Proč tomu tak bylo chápu, ale proč to trvalo tak dlouho? V druhé části se role prohodí a průšvih začíná. Co to bylo jako za plán? Čekal jsem nějakou převýchovu, cokoliv, ale nepřišlo nic, jen chaos a nedomyšlenosti. Celé špatně, vážně děsné. Závěr uspokojivý, ale pachuť odstranit nedokázal. Dvě silné hvězdy. ()

ClassyBitch 

všetky recenzie používateľa

Indickej nářez. Oceňuju, že si vystačili se 130 minutama stopáže a neroztahovali to do seriálu, díky čemuž to mělo švih a říz bez slabých míst. Badhu jsem fandila a zároveň obdivovala její trpělivost. Já bych toho sr-če odkráglovala už v prvních třiceti minutách. ()

Reklama

Reklama