Reklama

Reklama

Drahoušci

  • India Darlings (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Badru doufá, že její prchlivý manžel skončí s pitím a změní se. Jenže on ve vzteku překročí všechny meze a ona s mámou sebere odvahu k pomstě. Nejde to ale úplně hladce. (Netflix)

Recenzie (4)

Ramanam 

všetky recenzie používateľa

Velké zklamání, které nezachránila ani hvězda první třídy, jakou A. Bhatt dozajista je. Problém byl v příběhu. První hodinu sleduji jednoho totálního primitivního idiota a jednu zaslepenou dívčinu. On mě totálně sere, ji nepobírám. Proč tomu tak bylo chápu, ale proč to trvalo tak dlouho? V druhé části se role prohodí a průšvih začíná. Co to bylo jako za plán? Čekal jsem nějakou převýchovu, cokoliv, ale nepřišlo nic, jen chaos a nedomyšlenosti. Celé špatně, vážně děsné. Závěr uspokojivý, ale pachuť odstranit nedokázal. Dvě silné hvězdy. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Alia Bhatt v úlohe naivnej ženušky perfektná. Celkový vizuál aj hranie sa so žánrom funkčné. Jasmeet K. Reen pôsobí invenčne ani nie tak v kontextoch príbehu, ako v ľahkosti s akou prechádza od násilných scén k tým vtipným. Ale aj napriek určitej vyzretosti a pútavosti, príbeh ako taký nenaplnil moje očakávania. A ku koncu pôsobili dejové zvraty značne únavne a rozpačito. V rámci toho, aký to malo zo začiatku drajv to zamrzí. Na druhú stranu sa jedná o pozerateľnú vec, ktorá väčšinu času funguje a je aj napriek téme, pomerne funkčným zárezom do problematiky násilia na ženách. Možno práve preto ten humor až tak nevadí a pôsobí v rámci žánru osviežujúco. Ale v zásade priemer. Pozerateľný, žánrovo ucelený, ale významovo nezaujímavý, mdlý a hlavne veľmi predvídateľný. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia indická "netflixovka", ktorá pôsobí na prvý pohľad nádejne, no potom sa to kdesi zasekne a namiesto napínavého deju prichádza akási trpká strnulosť. Námetovo bol tento film výborný, postavy mali potenciál, aby poriadne zamiešali karty, no scenár bol taký ... kolotočový (dejový rámec sa motá stále v tom istom kruhu). Navyše, tie akože "vtipné" zvraty tomu vôbec neprospeli a Badru s mamou pôsobili potom ako nejaké sliepky, ktoré si nevedia zrátať 2 a 2 (tým narážam hlavne na tie ich výstupy na policajnej stanici). Každopádne, pointa na podklade príbehu o žabe a škorpiónovi bola super. Len škoda, že to ostatné bolo také nedotiahnuté (á la Netflix). ()

ClassyBitch 

všetky recenzie používateľa

Indickej nářez. Oceňuju, že si vystačili se 130 minutama stopáže a neroztahovali to do seriálu, díky čemuž to mělo švih a říz bez slabých míst. Badhu jsem fandila a zároveň obdivovala její trpělivost. Já bych toho sr-če odkráglovala už v prvních třiceti minutách. ()

Reklama

Reklama