Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atlanta 1981. Mladá, profesionálne nedocenená speváčka dostáva skvelú ponuku od hľadača talentov Martina Hollyho. Jej manžel Adam, bývalý hudobník, je jej návrhom pokúsiť sa o šťastie v New Yorku rozčarovaný, majú predsa malú dcérku a tá potrebuje starostlivosť matky. Olivia sa cíti stiesnene, túži ísť za svojím snom a nakoniec predsa odchádza... O 18 rokov neskôr. Kayla Harrisová vyhráva súťaž a získava lístky na koncert a večeru so slávnou speváčkou Oliviou Kingovou. Dievča je nadšené, jej najväčšou túžbou je stať sa speváčkou a Oliviu už dlhé roky obdivuje. Netušiac, že uznávaná hviezda je jej matkou, Kayla prežíva jeden z najkrajších dní vo svojom živote... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

Ivec odpad!

všetky recenzie používateľa

Stojí to za hovno... hles má síce pekný......ale....súdime film a ten je hlúpy... a keď nie hlúpy , tak trápny... ()

Reklama

Juto 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerná dráma, ktorá balansuje medzi výsmechom a banálnosťou. Za spev dávam jednu hviezdu. Ináč je to strašné utrpenie dopozerať. 1/10 ()

Rent 

všetky recenzie používateľa

Diana Ross je geniální zpěvačka,ale jako herečka v tomto filmu mě mile překvapila.Nedá se říct,že by šlo o nějaký převratný scénář či nápad,ale herecký a pěvecký výkon Diany to skvěle kompenzuje.Milý film na který se člověk rád podívá a necítí se být uražen ani nějak výrazně ohromen. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama