Reklama

Reklama

Niekto sa pozerá

(TV film)
  • Česko Sleduje mě vrah (viac)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Michelle Dupreová sa presťahuje so svojím šesťročným synom Corym do nového domu. V ňom sa však hneď v prvé dni ich pobytu začnú diať nezvyčajné veci Michelle má pocit, že ju niekto sleduje a niekoľkokrát denne dostáva anonymné telefonáty. Nakontaktuje sa na políciu a detektívovi Carvellimu sa zdôverí, že v minulosti jej byt prepadol neznámy muž, vtedy sa vďaka otcovej zbrani ubránila a on ušiel. Doteraz ho nechytili. Carvelli má podozrenie, že páchateľ, ktorý ju sleduje je silný fajčiar, pretože neďaleko jej pozemku boli nájdené ohorky z cigariet. Medzi Michellinými známymi holduje cigaretám jedine jej bývalý priateľ Charles, ale s ním udržiava korektné vzťahy a nepodozrieva ho. Napriek posilneným hliadkam v okolí pristihne vystrašená matka neznámeho mladého muža, ako ju špehuje cez kuchynské okno. Vysvitne, že ide o syna suseda Roberta Culleyho. Ten ju požiada, aby mladíka nenahlásila na polícii. Je duševne chorý a jeho by potom iste zatvorili do psychiatrickej liečebne. Do celého prípadu vnesie naviac záhadnosť aj Michellin syn Cory , ktorý udržiava priateľstvo s imaginárnym mužom, ktorého prezýva B. J. Nikto malému chlapcovi neverí, až kým navôkol nezačnú násilne zomierať ľudia a z imaginárneho priateľa sa stane reálna bytosť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

tron 

všetky recenzie používateľa

Michelle sa so synáčikom presťahuje do nového domu, ale už v prvú noc sa nezbaví plíživého pocitu, že ju niekto pozoruje. Na uvoľnenej atmosfére nepridá ani to, že synátor si našiel fiktívneho (?) kamaráta, ktorý vraj v noci býva v jeho vstavanom šatníku... Krásne strašidlený TV filmík, ktorému veľmi neublíži ani také všelijaké rozuzlenie. ()

Odpadlik 

všetky recenzie používateľa

Kategorie filmů "nastěhovali se do domu kde někoho v minulosti zavraždili". Je tu navíc několik celkem vynalézavých motivů a poměrně strašidelných scén, místama mi to nevím proč připomínalo jeden velice známý horror, ale nebudu prozrazovat :-) ()

Reklama

Reklama