Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Las Vegas obchádza tieň strachu. V jeho uliciach nachádzajú telá mladých prostitútok, ktoré sa stali obeťami neznámeho vraha. Detektív Bradley Cooper (David Heavener) žije v jednom z motelov, kde prekonáva stratu svojej milovanej manželky čakajúcej dieťa. Na žiadosť starého priateľa je zasvätený do prípadu. Onedlho prichádza na zaujímavú spoločnú črtu všetkých vyšetrovaných vrážd - dievčatá boli v druhom stave. Neostáva mu nič iné, len zastaviť vraždiaceho šialenca skôr, ako sa na zoznam jeho obetí pripíšu ďalšie mená... (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

mira007 

všetky recenzie používateľa

Pokud chcete z toho filmu něco mít, tak si na internetu najděte nahé scény Amandy Righetti známou ze seriálu Mentalista , kde hraje tu detektivku s holandským jménem. Tady se jako mladinká svlékala o sto šest. Až ty scény shlédnete, tak víte za co jsou ty dvě hvězdy ode mne, zbytek tohohle veledíla nestojí opravdu za nic, takže si ušetříte 90 minut ve svém životě. ()

+sfinx+ 

všetky recenzie používateľa

Klasická ubohost - příběh není ničím výjimečný, napětí není žádné, ale jeden důvod se přece jen našel. Amanda Righetti se zde ochotně svléká. Asi je to ubohé a přízemní, ale jiný důvod ke sledování jsem neměl a po shlédnutí ani dodatečně nenašel. Takže alespoň těch pár hvězd pro tuhle Mentalistku. ()

Reklama

Reklama