Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena riskuje svoj život, aby skryla vojnového zajatca pred postupujúcimi nemeckými oddielmi v nacistami obsadenom Taliansku. Príbeh dvadsaťročného britského dôstojníka sa odohráva počas druhej svetovej vojny v talianskom zajatí. Po prepustení sa jednotka presunie a dočasne ukryje pred Nemcami v bývalom sirotinci. Čoskoro je opäť donútená k úteku. Eric Newby má zranenú nohu, a tak sa rozhodne priateľov dobrovoľne opustiť, aby ich nezdržiaval. Prichýli ho miestny antifašista, privolá lekára a mladú prekladateľku Wandu. Eric je prevezený do nemocnice, kde sa zo svojho zranenia pomaly zotavuje. Medzi oboma mladými ľuďmi preskočí povestná iskra a zamilujú sa. Ich šťastie však netrvá dlho... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

psy.cho 

všetky recenzie používateľa

Nato že je to TV film, ktorý chodil na Hallmarku od rána do večera, tak som si to pozrel viac krát. Tato verzia Lásky a vojny ma baví zo všetkých najviac. Slušný výkon Barbory Bobuľovej. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Príliš zromantizovaný film o 2. sv. vojne, ktorý nemá veľkú vypovedaciu hodnotu a skôr pripomína príbehy Danielle Steelovej. ()

Reklama

Reklama