Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár Lex (Anna Konkle) a Mani (Jermaine Fowler), ktorí prevádzkujú remeselnú pekáreň v Los Angeles, si plánujú založiť rodinu. Výlet do rezortu na tropickom ostrove, kde sa koná svadba ich priateľky, sa im javí ako ideálna príležitosť na otehotnenie. Dobrá nálada a veľké nádeje sa však zvrtnú, keď Lex náhodou pred všetkými spadne z rúk dieťa ich kamarátky Mii (Aparna Nancherla). Obviňovanie, pasívna agresia a staré rany uvrhnú budúcnosť Maniho a Lexa do hlbokej neistoty, či sú vlastne schopní byť dobrými rodičmi. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mega nesympatický pár rapavá päta a Bubuov brat rieši počet spermií, množstvo vaginálneho výtoku v pomere k šanci otehotnieť, oplodnenie skrze telesne neakceptačné dutiny, stoporenie či linganie nástroja na fertilitu a podobne. Okrem toho ešte ženskej spadne decko na chodník, ale to len tak mimo, aby bola nosná téma. ()

Zaujímavosti (1)

  • Film bol natočený v Spojených štátoch a Mexiku počas pandémie COVID-19, čo podľa režisérky Sarah Adina Smith predstavovalo veľkú výzvu (Arsenal83)

Reklama

Reklama