Reklama

Reklama

Čarovná lienka a Čierny kocúr vo filme

  • Česko Kouzelná Beruška a Černý kocour ve filmu (viac)
Trailer 2

Nesmelé dievča Marinnette, ktoré práve začalo chodiť do novej školy, si vyberú sily dobra ako tú pravú osobu, ktorá sa má stať držiteľkou čarovného drahokamu. Ten dokáže premeniť obyčajné dievča na superhrdinskú Čarovnú Lienku. Na svojej prvej misii stretáva Marinnete v katedrále Notre-Dame druhého vyvoleného hrdinu – Čierneho Kocúra – a spoločne zneškodnia desivé oživené gotické sochy. Ani jeden z nich však netuší, že sú spolužiaci. Ich hlavnou úlohou bude postaviť sa do cesty mocnému zloduchovi Lišajovi. Každý sám je ako hrdina super, spoločne by však mohli byť nepremožiteľní. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (12)

mavix 

všetky recenzie používateľa

Úžasná animácia! Tento film by chcel fungovať ako samostatná jednotka, no podľa môjho názoru je to bez toho aby niekto poznal seriál take hŕ. Je to vlastne všetko čo sme mali doteraz po 5 sériu a ešte viac v 1 a pol hodine. Bez seriálu to bude aj ťažšie na pochopenie niektorých vecí. Preto dávam dole 1 hviezdu lebo to len ťažko môže fungovať samo aby si to zachovalo tú kvalitu čo si to zaslúži. Okrem toho som dostala presne to čo som čakala a keďže seriál poznám od A po Z niesom sklamaná. ()

Shakal4972 

všetky recenzie používateľa

Pre moje decká trochu sklamanie. Teda pre toho mladšieho (5). Staršia (10) už trošku viac chápe tieto "lásky"-plné výlevy a bavilo ju to viac. Animácia pekná. Príbeh trochu okresaný, nemastný-neslaný. Príliš veľa muziky. Nevyvážene za sebou. Málokto pochopí, že príbeh je zasadený do začiatku a konca kreslenej série ladybug ktorá deti pritiahla do kina. ()

Reklama

TinaTiber. 

všetky recenzie používateľa

Čarovná lienka a Čierny kocúr vo filme (2023) 3/10 No jo... lets go! Podľa úspešného seriálu tu máme týchto dvoch zamilovaných hrdinov vo filme! A ja som za mňa z výsledku trochu sklamaná. Ale najskôr by som rada spomenula, že pre mladšiu generáciu by to mohlo fungovať. Animácia postáv mi niekedy vadila, ale nemôžem povedať, že je to odfláknutá práca. Máme tu dvoch mladých rovesníkov, z ktorých sa stanú zo dňa na deň hrdinovia Paríža, ich životy za zmenia, zaľúbia sa do seba... to sme už videli veľakrát, a veľakrát to vo filmoch fungovalo. No keďže som videla seriál, musím povedať, že mi v tomto filme pár vecí chýbalo. Jednou z tých vecí bola povaha Adriena Agresta, ktorý bol v seriály komplexný a hĺbavý, čo sa vo filme neukázalo. Dôležitou zápletkou bolo to, že svojho otca musel viackrát presviedčať, aby vôbec mohol ísť do školy a nájsť si tam priateľov, čo ako príbeh predtým ako spoznal Marinette Cheng a ostatných spolužiakov bol podľa mňa veľmi dôležitý. Black Noir v tomto filme mi prišiel v množstve scénach arogantný. Ďalšou vecou sú hudobné vstupy postáv, kde jednoducho dúfam, že Gabriela Agresta už nikdy neuvidím spievať. Milujem tú postavu, má v sebe toľko hnevu a smútku a vážne mi tá pieseň k nemu nepasovala. Chápem, že toľko hodín seriálu je veľmi náročné vtesnať do hodinu a pol dlhej stopáže, ale film vynechal podľa mňa dosť dôležitých prvkov, bez ktorých mi príbeh príde trochu umelý a slabší. ()

mnaucz 

všetky recenzie používateľa

Film mě nezaujal. Myslím, že autoři scénáře si vzali původní scénář páté řady z roku 2015, mrskli ho do filmu a šlus. Zatímco seriál mě do jisté míry koncem zklamal svoji jednoduchostí a složitosti zároveň, mohl jsem na něm vypíchnouti to, že jsem to takhle nečekal a že ten konec se dal jiným směrem. Pravda je, že tento má v plánu pokračovati dále 6. sérii, ale to na věci nic nemění. Tenhle film končí strašně americky a tak, jak to asi všichni čekali a chtěli. Jsou tam prvky, které mi v seriálu chyběly, ale moc jich není. Navíc dáti tomuto filmu formu muzikálu byl fakt blbý nápad. Ty písně možná nebyli zase tak špatné, ale jejich absenci bych skutečně uvítal. Pokud máte rádi původní seriál, počítej s tím, že ten film si z něj bere jen námět. Dá se říci, že to je v podstatě demake toho seriálu. Mě ale moc neoslovil. Navíc grafika pro film je oproti seriálu strašně umělá a celý film mi vadila. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Ladybug & Cat Noir: The Movie" je vo výsledku teda celkom slušný bordel, z ktorého som sa mal miestami dosť problém vyznať. Najlepšie na celom filme sú jednotlivé súboje so zloduchmi, ktoré sú väčšinou zvládnuté veľmi dobre. A aj vysvetlenie toho, kto vlastne jednotlivé postavy sú. Musím uznať, že najzaujímavejšia mi prišla časť, kedy sme sa stretli s postavamy Mime and The Magician. Obaja sú stvárnení skvele, ich schopnosti sú zaujímavé, pôsobili ako slušná výzva a nevadilo by mi vôbec, keby boli skutočným duom, proti ktorému sa musia naši hrdinovia postaviť. Ústredná príbehová línia je však trochu iná a popravde miestami strašne stará s veľkou dávkou klišé, ktorá ma postupne prestávala baviť. Je to opäť príbeh niekoho, kto chce dosiahnuť niečo dobré, no nie najlepšou cestou a navyše mu počas toho utekajú pomedzi prsty dôležité veci. Videli sme to veľakrát a neprináša to nič zásadne nové ani zaujímavé. Navyše romanca medzi Ladybug a Cat Noir nie je podľa mňa najlepšia a ich schopnosti fungovať tímovo tiež trochu krívajú. Na jedno pozretie okey, no nič zásadné tento film pre mňa nepriniesol. Vyzerá fajn, no dokopy je starý a dobre známy. Hodnotenie: C ()

Galéria (51)

Reklama

Reklama