Reklama

Reklama

Johnny a Amber: Pravda, nebo lži

(seriál)
  • Veľká Británia Johnny vs Amber (viac)
Veľká Británia, 2021, 2x48 min

Hrajú:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.)

Obsahy(1)

Deppovy blízcí nás podrobně zasvětí do jeho problematického manželství s Amber Heardovou a jeho boje za obhajobu své cti u britského nejvyššího soudu... Právní experti a přátelé Heardové se podělí o názory na hollywoodský románek, který se zvrtl, a na výbušný závěr procesu u britského nejvyššího soudu. (Discovery Channel)

Recenzie (8)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Keby sa mne partner vysral do postele, tak by letel von oknom z toho penthausu, či kde to vtedy bývali. To je tak, keď má niekto na raňajky whisky, na obed koks a na večeru trávu. Potom vám začne drbať už iba z toho a spôsobí, že Johnny vyzeral v 55. rokoch na sedemdesiat, a tej jeho spuchline to pridalo na "kráse" tiež. Nemyslím si však, že bol niekedy násilný, tá jeho spuchlina Amber je však iná káva. Oddrbala mu prst fľašou od vodky, vysrala sa mu do postele, pravidelne ho bila, podvádzala ho počas manželstva (vtipné, že s Elonom Muskom - na to, že je taký inteligent, je dosť tupec, že sa ťahal s takou kurvou a hajzel, že s vydatou) a dostávala záchvaty hnevu či čo. Potom ho zažalovala kvôli domácemu násilu, aj keď jej nič neurobil, prezentovala sa ako týraná obeť, čím mu rozdrbala kariéru. Nakoniec zažaloval on ju za krivé obvinenia a bla bla... a urobil z toho cirkus, na ktorom sa zabával skoro celý svet. Niektorí ľudia kritizujú, že to bolo verejné, ale nemám mu to za zlé, pretože inak by svetu nedokázal, že je v práve, a že mu takmer skončila kariéra kvôli jednej piči. Nakoniec vysvitlo, že násilná bola ona, čiže svojimi klamstvami už podľa mňa ukončila svoju kariéru herečky. Mimochodom, Hollywood je podľa mňa celý chorý - väčšina "hercov" je ochotných kvôli otrčeniu sa vo filme urobiť čokoľvek. Sú to nebezpeční ľudia a dno ľudskej existencie. Dúfam, že Johnny Depp Pirátov z Karibiku už točiť nebude ani za "300 000 000. dolárov a 1 000 000. alpák" - tak, ako povedal. ()

darkchipmunk 

všetky recenzie používateľa

Obraz misogynní společnosti a toho, že Johnny Depp je přece jen lepší herec než Amber Heard. Možná nepraštil svou ženu, možná ano, nicméně přiznal, že o ní psal zprávy přátelům, jak by mj. zapálil její tělo a souložil s ním, aby se ujistil, že je mrtvá a tak dále. O své předchozí partnerce a matce jeho dětí, Vanesse Paradis promluvil jako o francouzské kurtizáně, opustil ji kvůli o generaci mladšímu člověku, jehož životní volby jsou pak soudem hodnoceny shodně jako chování zralého muže, který dávno překročil střední věk a chová se jako puberťák. Amber má přece jen ještě nějaký čas na to, aby se o životě něco naučila. Ale co chtít ve světě, kde se odjakživa veškerá selhání a vina klade na ženy___Když dokument zdejší komentující tak strašně nezajímá, proč na něj čumí a vyjadřují se ke kauze? ()

Reklama

v.indruchova 

všetky recenzie používateľa

Doufám že některým to otevře oči, kteří zapomínají, že všichni jsme lidé. Máme své chyby. Bozi mezi námi nechodí. Nestavme si modly. Je jasné že každý z nich měl své problémy má svou vinu. Jako v každém vztahu. Však jak těžké je věřit co kdo říká když se hraním živí. Ale Podívejte se jak vypadají oba, jak vypadají nezdravě a usouženě. Opuchlí a až zestarlí. Taková psychologická sonda ale také do společnosti, nejen proces, tady jde o hodně peněz a kariéru. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

kdo se o tuhle kauzu zajímal alespoň trochu, tak se tady nedozví nic nového. Jako shrnutí toho co hýbalo světem celebrit před nedávnem je to nicméně ok. Depp byl vždycky trochu magor, který se nevyhýbal chlastu a drogám - čímž se koneckonců nikdy netajil - ale Amber ho dokázala v lecčems vyrovnat, nebo rovnou trumfnout. Osobně sem tuhle kauzu nesledoval extra pečlivě, ovšem z toho co jsem zaznamenal budu team Johnny. Jakkoliv máslo na hlavě mají oba...60% ()

Marius_ss

všetky recenzie používateľa

Tento komentár bude trochu jednostranný, uznávam, no z jednoduchého dôvodu... o tom akí sú muži zlí k ženám sa rozoberá tak dlho a tak často, dokonca sa o tom nakrúcajú desiatky filmov ročne, preto myslím, že to nemusím rozpisovať aj tu. Nejde ani tak o dvoch ľudí, a ich súkromný život, ako o to, čo tento proces (a jednoznačné víťazstvo Deppa) znamená pre budúci vývoj nie len v Hollywoode, ale celkovo vo svete. Nie je žiadnou novinkou, že posledných cca 10 rokov sa svetom, ako nákaza, šíri novodobá (toxická) vlna feminizmu. A jedným zo spúšťačov bola aj táto kolosálna, pripravená lož Amber Heard. Odvtedy bola "girl power" na dennom poriadku. Výsledok procesu ju trochu pribrzdil, a snáď je to prvý krok na ceste k normalizácií (feministiek). Nehovoriac o tom, že sa konečne začalo (celosvetovo) riešiť nemysliteľné... že aj ženy týrajú mužov (a to hlavne psychicky). No pre mňa osobne je najdôležitejšie poodhalenie toho, aké nebezpečné a manipulatívne vedia niektoré ženy byť. Johnny Depp to zistil tým horším spôsobom. Preto nech je aj tento dokument mementom pre nás chlapov, aby sme na rozmýšľanie používali vždy ten správny orgán. Kvalita dokumentu je slabšia, ale hlavná pointa je dôležitá. Bohužiaľ aj v tomto prípade sa mainsteamové média, ako aj tvorcovia tejto mini-série stavajú na stranu ženy, a to napriek tomu, že jej bola jasne dokázaná vina, vo všetkých bodoch. Hrôza. Kto chce vidieť pravdu, nech si pozrie nejaký vycuc zo súdneho procesu na youtube... z mainstreamu sa k pravde nedostanete. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama