Reklama

Reklama

Na love

(relácia)
všetky plagáty
Súťažný
Slovensko, 2022, 45 min

Réžia:

Michael Čech

Účinkujú:

Viktor Vincze (moderátor)

Obsahy(1)

Svetovo úspešný televízny kvíz, v ktorom si môžete porovnať svoje vedomosti s najlepšími kvízovými mozgami Slovenska! Tím súťažiacich sa pod taktovkou moderátora Viktora Vinczeho snaží utiecť „Lovcovi“ a vyhrať peniaze. V zábavno-súťažnej kvíz šou Na love proti sebe stoja súťažiaci, ktorí sa nikdy nevideli, a „Lovec“. Aby hráči získali výhru, musia spolupracovať ako tím a správne odpovedať, ako na jednoduché otázky z každodenného života, tak aj na tie náročné. Vyradiť z hry sa ich bude snažiť „Lovec“ - neľútostný kvízový génius, ktorý je odhodlaný zabrániť im vyhrať lákavú finančnú výhru. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (7)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Čo ešte Vincze nemoderoval? Do zbierky mu už chýba len uvádzanie nedeľných omší a večer chvíľku poézie. Je nenormálne tlačený. Na druhej strane je tu práve on tým svetlejším zjavom, to moderovanie mu tu ide. Odvrátenou stranou je súťaž samotná. Jej koncept. Súťažiaci sú takí aj onakí, lepší aj horší, ale vyhrať nad tým lovcom je prakticky nemožné. Ono to vyzerá že je lepšie, keď súťažíme spolu proti jednému, ale ja to vidím skôr ako nevýhodu. Navyše tí lovci častokrát vyzerajú, ako by mali otázky vopred naštudované. Odkiaľ potom berú automatické pikošky skoro ku každej otázke? Mám rád vedomostné súťaže, ale musí sa v nich aj vedieť vyhrať. Tu za prvé dva diely nevyhral vôbec nikto, ešte prerobili aj na cestovnom, tak o čom to je? ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku som trochu nechápal princíp a pravidlá tejto hry, ale napokon som si to vcelku obľúbil. A to hlavne preto, že vedomostných súťaží je u nás pomerne málo, takže ma to celkom potešilo - len škoda, že po pár týždňoch dostala táto show stopku pre nízku sledovanosť (ale to asi dosť vypovedá aj o slovenskom publiku, ktoré si asi radšej pozrie Hornú Dolnú alebo inú stupiditu). Mne Vincze v roli moderátora vôbec neprekážal, a aj lovci mi prišli vcelku sympatickí. Akurát občas to naťahovanie a zbytočné mudrovanie okolo ma až tak nebrali. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Vincze je ako moderátor v pohode a aj koncept súťaže nie je zle vymyslený. Otázky sú síce z kategórie tých ľahších (v porovnaní s takým Duelom alebo starším Riskuj) ale ani tie nie sú hlavným problémom šou. Tým sú práve lovci a ich neskutočne trapné, strojené a rádoby vtipné výstupy. Tie jednak vyrušujú od súťaženia a hlavnej podstaty relácie, ale čo je najhoršie- neuveriteľne kazia celkový dojem z relácie. No a na záver ešte palec hore za súťažiacu Mišku a jej dychberúci výkon v poslednom kole, ktorý ma rozobral viac ako hociktorá československá komédia. PS:Najväčšie zvera na svete? Korytnačka :D 40% ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Nápad dobrý, prevedenie ale už nie. Niektorý súťažiaci síce majú očividne v hlave prázdno (vid prečo sú pelikány ružové, lebo sa váľajú v krvi) ale niektorý sú šikovný, avšak i tak je to prd platné. Navyše ako tu spomenul užívateľ Arsenal83 pri súbojoch 1 by 1 akoby to mali lovci dopredu naštudované lebo vedia skoro ku každému povedať info navyše. A posledné dve vety Arsenala to vystihli dokonale, no uvidíme ako to bude ďalej ale pokiaľ to bude fungovať takto, neveštím tejto šou dlhé trvanie. Pretože pri iných šou vždy aspoň jeden človek vyhral a tu idú všetci z holým zadkom preč.(zatiaľ) 19.7. 2022 Mal som pravdu, show sa zrušila. ()

Teachman 

všetky recenzie používateľa

Tento televizní pořad patří mezi ty lepší vědomostní soutěže. Líbí se mi promyšlená koncepce projektu. Česká verze je ale lepší. ()

MartinBFFan 

všetky recenzie používateľa

The Chase je pomerne známa Britská televízna hra a pred nedávnom sa na obrazovky dostala aj Česká verzia na čele s moderátorom Ondřejom Sokolom. Keďže česká verzia je veľmi úspešná, aj tá naša Markíza sa rozhodla takisto natočiť vlastnú verziu tejto šou a výsledok je fakt mizerný. Kulisy, hudba a kamera sú podľa predpisov pre túto hru, takže s tým problém nie je. Ide hlavne o prevedenie samotnej hry a moderovanie. Vincze sem fakt nepatrí. Je veľmi otravný, správa sa neprirodzene a otázky nečíta práve najlepšou rýchlosťou. Samotní "lovci" sú takisto pomerne slabí. Britiský originál má 6 lovcov, česká verzia má 4 lovcov a slovenská má len 3. Okrem toho je výber týchto lovcov celkom slabý. "Kráľ kvízov! je veľmi preafektovaný a nepríjemný, lovci celkovo niekedy hovoria o otázkach až príliš dlho a tým zbytočne spomaľujú hru a vo finálovej štvanici dostávajú až príliš ľahké otázky v porovnaní so súťažiacimi. Samotné otázky sú takisto nie až tak zaujímavé v porovnaní s ostatnými verziami a obsahujú niekedy chyby (napr. raz tam bolo Kaspické more fakt označené ako more, ale v realite ide o najväčšie jazero na svete). Celkovo je toto najhoršia verzia lovca, akú som zatiaľ videl. ()

Sweety_Leon 

všetky recenzie používateľa

Ne že se mi slovenská verze Na Lovu nelíbí, Mně samotnýmu vadí moderátor, který tvoří hrozně umělou atmosféru. A lovci narozdíl od české verze, tak nejsou sympatický, omlouvám se, ale takzvaný Král Kvízů, je jeden z nejhorších lovců, a s tím Knihožrútem, se to dá zvládnout ale taky to není žádná sláva...... No a Profesorka, je jedina z lovců která je sympatická. Jo a zbytečně se to natahuje, lovci mluví nějaké litanie který pak zapomenete..... ()

Reklama

Reklama