Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silná búrka donúti dobrodruhov hľadať útočisko v zrúcaninách hradu Nockmaar, bývalého sídla zlej kráľovnej Bavmordy. Musia čeliť svojim démonom, keď jedného zo skupiny posadne zlo. (Disney+)

Recenzie (6)

everything 

všetky recenzie používateľa

A mně se to prostě líbí. Dialogy ano... no... ale zasmál jsem se! Nevím proč, ale kvůli té předloze mi to nějak nevadí a baví mně to víc než prsteny moci. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jediná cesta k Erikovi vedie cez zámok Nokmaar. Graydona posadli démoni a jediná možnosť ako ho vyliečiť je cez alchymistický elxír. Ostatný členovia výpravy musia čeliť svojím vnútorným démonom aby prežili. V Elore sa objaví sila z proroctva. Prevedenie: Tak brutálny potenciál hodený do koša. Ak sa odosobním od Gender partičky v slovanskej mytologickej fantasy tak ten príbeh nemá chybu. Chybu má scenár, dialógy, herecké výkony ale atmosféra a efekty sú vážne silno znesiteľné. Ale jednoducho chovanie postáv nedáva logiku. Strih akčných scén do nudnej dialógovej sekvencie nedáva logiku Chlapiny princezné a zženštilí princovia nedávajú logiku. Svet jednoducho dnes nedáva logiku. Dávam o 2% viac ako som chcel za posledných 15 sekúnd z tohto dielu, tie sa mi vážne páčili.  19% ()

liskam odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jako zažil jsem hodně veliký pekla. Ale takovejhle seziálovej scénář a herecký výkony. To jsem snad ještě nezažil. To je snad horší než Zahrada nebo VKVčka. Tfuj. Končím. Odpad a 5% ()

Stingray 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak teď už jen můžu doufat, že se to přepne do nějakýho obýváku v současnosti, kde partička hraje DrD na téma Willow..jinak nechápu proč se postavy chovají, tak jak se chovají, furt někam odchází a občas mluví jako v 21.století a ne jako ve fantasy světě..a Willow je NPC. Pokud ne, tak je to utrpení.. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama