Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supertajná organizácia MIB (Muži v čiernom), ktorá sleduje činnosť mimozemšťanov na planéte Zem už dobrých 40 rokov, vypátra prítomnosť intergalaktického teroristu Edgara (Vincent D'Onofrio), ktorý prišiel na Zem zavraždiť dvoch špeciálnych veľvyslancov z inej galaxie. Do akcie sa pustia dvaja super špecialisti - agent Kay (Tommy Lee Jones) a agent Jay (Will Smith), dvaja muži v čiernych oblekoch so superzbraňami. New York sa stane bojiskom medzi votrelcami a agentmi. Kým agent Kay je chladný, vždy ovládajúci sa drsňák, agent Jay je nováčik, popudlivý a naivný. Vo svojom odbore však patrí k najlepším. Treba zneškodniť zákerného Edgara a zachrániť Zem pred deštrukciou. (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (viac)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (viac)

Jump Street vs. Muži v černém

Jump Street vs. Muži v černém

06.03.2016

Když se na konci roku 2014 začalo mluvit o crossoveru Jump Streetu a Mužů v černém, všichni to brali jako podivný vtip. Záhy se ale ukázalo, že je tenhle koncept reálně ve hře, protože by jím studio… (viac)

V Sony chystají nové Muže v černém

V Sony chystají nové Muže v černém

25.09.2015

První Muži v černém byli blesk z čistého nebe, dvojka ale takový úspěch nezaznamenala. Na trojku se tudíž čekalo 10 let, a když v roce 2012 konečně dorazila, byl to docela zázračný hit. Studio Sony… (viac)

Reklama

Reklama