Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď Nate Johnson (Cedric the Entertainer) dostane pozvánku na každoročné rodinné stretnutie v Missouri, vezme to ako príležitosť dať sa znovu dohromady s manželkou, s ktorou si už dlhšie nerozumie, ako aj odrastajúcimi odcudzenými deťmi. Súčasne je to pre neho aj šanca ukázať bohatšiemu a šikovnejšiemu bratovi Mackovi (Steve Harvey) a dokázať mu, že ani on nie je žiadny chudák. Nate si najme nové drahé auto, presvedčí nedávno odsťahovanú manželku Dorothy (Vanessa L. Williamsová) a zbalí ich tri deti – predčasne vyspelú tínedžerku Nikki (Solange Knowlesová), malého rappera D. J.-a (Bow Wow) a premúdrenú sedemročnú Destiny (Gabby Soleilová), aby s ním podnikli ďalekú jazdu z Los Angeles do St. Louis. Samozrejme, že vďaka neochotnej manželke, hádajúcim sa deťom, zúrivým policajtom, bizarným stopárom, zlým motorestom a nešťastnému stretu s miešačkou na betón sa cesta z bodu A do bodu B stane skutočnou nočnou morou. Dokážu Johnsonovci prežiť nielen strastiplnú cestu, ale aj zniesť sami seba a docestovať do cieľa? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (58)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Že vraj najdivokejší výlet roku! Asi tak divoký ako výlet dôchodcov organizovaný firmou špecializujúcou sa na predaj najznačkovejších hrncov a matracov spojený s obedom a "krátkou" prezentáciou. Na komédiu príliš suché, na rodinnú komédiu príliš perverzné a na čiernu komédiu, tak to vôbec, to nestačí najať potmavších hercov... ()

DjMetal 

všetky recenzie používateľa

Nechapem, co vam na tejto komedii vadi. Ja viem. Isto ju slovaci pozerali so slovenskym dabingom,ze?? ja ho totalne neznasa. Mali by ho zakazat.povolenie dostanu len na rozpravky. inak je film potom o hovne. Kukal som to s ceskym dabingom a je to super komedia.vela krat som sa smial. Ako napr. pri zaciatku. dcera: sama jsem si je usila (saty). tata: no, ale koupila si si malo latky. (tak nejak) :D:D:D. Je to ppci komedia. mi napiste co je pre vas super komedia. ale nie cetnikov alebo nejake stare.tie su vsetky skvele.ale nejaku novsiu. Pre mna je tato super. A ti ktori rozmyslate ci si ju pozriet, vrelo doporucujem. ()

Reklama

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Víš, jsem z jedné osminy a třech čtrnáctin Čerokí.. Proto mám tak jemný vlasy.." ;) Jistě !! A z patnácti osmin velkej tlustej idiot.. Ne, teď bez legrace.. On vlastně ten Maurice z Madagaskaru, teda vlastně Cedric The Entertainer, je docela sympaťák a rozhodně i slušný komik, to jen tahle černošská filmová šmíra příliš vtipu ani smyslu nepobrala, když své zřejmé inspiraci, totiž sérii National Lampoon's, prakticky v žádném ohledu nesahá ani po podkolenky Clarka Griswolda.. Velmi špatný a poněkud unavený snímek videoklipaře Christophera Erskina padá vlastně už s dost nezajímavým scénářem, což celkem zaráží, když si jeden vzpomene na jedinou opravdu geniální scénu, kdy otec se synem v autě třídí svoje cd, která naznačuje, že potenciál tam vlastně opravdu byl.. Byť jen takový náznak.. ()

CrazyWolf 

všetky recenzie používateľa

Není to zase tak špatná komedie, jak tvrdí většina ostatních. Některé vtípky se mi zdály geniální - třeba zkritizovat synovu oblíbenou rapovou muziku slovy: "Je to samý šukej-mě, lízej mě... to abych měl při poslechu radši rovnou nasazený kondom!" Jinak docela slušná oddechovka na jedno shlédnutí, která sice pobaví, ale díru do světa neudělá. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Rodinná komédia plná negrov a priblblích vtipov. Amerika ako vyšitá, multikulturalistická zadusená v skazených hodnotách. Bla, bla, bla, bla, bla. Keď som mal 13. a tieto veci ma nezaujímali a nesledoval som ich, sa mi to v podstate páčilo. Proste ide o úplne šablónový film na ôsmu hodinu večer. Malé deti tešia na večerný film ale aj tak ho nedopozerajú keďže po prvej alebo druhej reklame zaspia. 1,5* ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama