Reklama

Reklama

Rača, láska moja

  • Československo Rača - láska moja (viac)

Obsahy(1)

Téměř zapomenutá komedie s lyrickými akcenty vypráví o družbě dvou vinařských oblastí téhož jména, slovenské a gruzínské, avšak je postavena na samých klišé, mezi něž patří i láska mezi Slovenkou a Gruzíncem. Než dojde svého naplnění, musí projít mnoha zkouškami a vyrovnat se s přívalem různých nedorozumění. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

arcticsky 

všetky recenzie používateľa

Film o lásce a přátelství mezi bodrými Gruziny a Slováky. Vše doprovázeno podivným gruzínským turbo-folkem a nám tolik známými unylými pohledy Andrey Čunderlíkové. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Komédia o priateľstve slovenskej a gruzínskej vinárskej oblasti rovnakého mena ( Rača ) a zrodu lásky dvoch mladých ľudí. Dej plynie veľmi rýchlo, postavy sa nezmyselne prechádzajú z miesta na miesto, komické situácie sú veľmi infantilné, azda len hudba a folklór spĺňa predstavy. Čunderlíkovú nahovorila Darina Chmúrová, Badriho Kakabadzeho Ľubo Roman, Zachara Štefan Figura a Pappa Rudolf Kraus. Ďalších neznámych gruzínskych hercov nahovorili Anton Mrvečka, Igor Čillík, Dušan Blaškovič, Viktor Blaho, Jaroslav Rozsíval, Marian Gallo, Karol Černík, Viera Hladká a Vladimír Kostovič. ()

Reklama

infotext 

všetky recenzie používateľa

Toto nie je možné hodnotiť ako film - toto je kulturny fenomen! Vďaka nemu som vypil hektolitre gruzínskeho vína a čače! Vďaka nemu sme sa dokonca dostali na gruzínsku svadbu! Stačili čarovné slovíčka - Rača čemi sikvaruli... Ďakujem súdruhovia za túto skvostnú myšlienku, ktorej plody žneme ešte aj dnes... ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Stupidní komedie o slovensko-gruzínskym přátelství. Zatimco třeba ve filmech Blízke diaľavy nebo Trasa vyslalo ČSSR do SSSR na výpomoc Tatry, tak tady jako pomoc odletěla Andrea Čunderlíková a pár nějakejch vidláků. Co v tý Gruzii vlastně měli za úkol a jak tam měli pomáhat, jsem z filmu vůbec nepochopil. Celou dobu tam akorát všichni zpívaj a tancujou a občas se procházej někde mezi vinicema. Do toho se ještě nějakej Temur Popičimušvihli snaží za pomoci svejch retardovanejch kamarádů okouzlit Čunderlíkovou, což se mu nakonec podaří... Jinak mě fakt pobavilo, že v Gruzii naprosto všichni uměj mluvit slovensky. ()

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v spolupráci so štúdiom Gruziafilm Tbilisi. (Raccoon.city)
  • Film sa natáčal v slovenských lokalitách Jur pri Bratislave, Modra, Bratislava, Rusovce a v gruzínskych mestách Ganachleba, Rica, Suchumi a Tbilisi. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama