Reklama

Reklama

Veselé stránky

  • USA Funny Pages (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Robert je středoškolák a začínající karikaturista, který odmítne pohodlí předměstského života. Zanechá školy a odchází z domova. Najde si učitele a přítele v podobě Wallace, bývalého kreslíře komiksů z nižší společenské vrstvy. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

V konečnom dôsledku veľmi znepokojivý film. Atmosféra je veľmi dusivá a mám rád filmy, v ktorých netuším kam sa to bude celé bude uberať. Tu síce ani tvorcovia zrejme nevedeli, kam to posúvať, ale skôr v tom vidím benefit než niečo, čo by som mal vyčítať. Aby ste mali predstavu do čoho idete, tak je to (ako som už spomínal) znepokojivý mix filmov ako: Napoleon Dynamit, Orange County a Komiksoví zlosynovia. Čiže ak ste si užili tieto spomínané netradičné a hlavné podivuhodné komédie, tak smelo aj do tohto kúsku. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

"Chcem sa stať profesionálnym kresličom komiksov", to je možno viac prínosné ako nejaký prdelou vrtiaci TikToker, ale stále dosť bizarné. Najmä v dnešnej dobe, kto ešte číta komiksy, možno dyslektici typu Sabaka. Film je taký bizár, celý čas mi behalo po rozume, že na čo vlastne vznikol, a hoci niektorých hošánkov čaká na začiatku slastný pocit z nahého tučného muža, čo sa nechá kresliť pubertiakom, vidno mu len ovisnuté kozy, takže ani z toho neni nič. Funny to nebolo vôbec. ()

Reklama

Oralfabet 

všetky recenzie používateľa

Feel-bad komedie roku. Nesympatické, ale autenticky působící postavy, neatraktivní lokace (díky Robertově bydlící situaci se cítím mnohem líp ohledně té vlastní), a spousta nepříjemných, trapných pocitů. Nakonec taky celkem výstižná výpověď o dospělosti. Má to hodně specifický tón, který nesedne každému (zde nepřekvapivě podhodnoceno), ale já si to užíval celou dobu. Totálně underrated tady. Uživateli rivah bych chtěl vzkázat ať mluví za sebe, ne za celou republiku. 9/10 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ako komédia "Funny Pages" reálne funguje iba vtedy, keď sa venuje svojej téme. "Funny Pages". Keď mám možnosť vidieť tie malé vtipné komiksy, ktoré Robert kreslil. Pretože z nich pre mňa plynul skutočný humor filmu a dával nám možnosť vidieť jeho ohromný pozorovací talent. Všetko ostatné je pre mňa buď nezaujíamvé alebo neskutočne trápne. Celý film sa totiž venuje len tomu, že presviedča jedného týpka, aby vylepšil jeho talent. Lenže reálne mám pocit, že to v sebe nemá absolútne žiadneho ducha. Žiadny reálny humor, a skôr to filmu dodáva trošku nepríjemný tón, ktorý sa z neho nevie vytratiť. Najhoršie ale je, že ani samotný Robert mi neprišiel veľmi sympatický a jeho dôvody dokopy nedávali pre mňa moc zmysel. Tento film mal byť podľa mňa o niečom inom. Možno to vyrovnávanie sa so smrťou učiteľa mohlo prebiehať nejakým iným štýlom... možno sme ho mohli vidieť kresliť viac a nejakým spôsobom dospieť k nejakému rozumnému finále, ktoré by tomu dalo nejaké srdce. Lebo to bolo odtiaľto doslova vytrhnuté z hrude. Hodnotenie: D+ ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Mladý chalan nechá školu, aby sa stal karikaturistom na profesionálnej úrovni. __ „Veselé stránky“ predovšetkým, keď už niečím, dokážu pobaviť kresbami (aj keď niektoré z nich majú silnejší sexuálny charakter). Vedenie príbehu má slabšie miesta a nejakého vývoju charakteru postáv sa prakticky nedočkáme. Blížiacim koncom sa filmu už aj samotnému hlavnému tvorcovi dochádzajú lepšie nápady – záver by mohol byť vypracované zmysluplnejšie. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • Keď bol Owen Kline dieťaťom, vždy túžil kresliť komiksy do novín - odtiaľ inšpirácia pre tento film. Na druhej strane Daniel Zolghadri pred natáčaním tohto filmu nekreslil a nemal ambíciu byť žiadnym umelcom. (Arsenal83)
  • Film mal premiéru na filmovom festivale v Cannes v máji 2022, kde zožal trojminútový standing ovation. (Arsenal83)

Reklama

Reklama