Reklama

Reklama

Pacient

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(10)

Alan Strauss je terapeut, ktorého drží ako väzňa pacient, ktorý sa ukáže byť sériovým vrahom. Sam má na Alana nezvyčajnú terapeutickú požiadavku: aby utlmil jeho vražedné nutkanie. Ak chce Alan prežiť, musí uvoľniť Samovu narušenú myseľ a zastaviť ho, aby opäť nezabil... ale Sam odmieta diskutovať o kritických témach. Počas svojho väznenia Alan odhalí nielen to, ako hlboko je Samovo nutkanie zakorenené, ale tiež koľko úsilia musí vynaložiť, aby napravil spory vo vlastnej rodine. Čas ubieha a Alan sa zúfalo snaží zastaviť Sama skôr, ako sa stane spoluvinníkom pri jeho vraždách alebo ešte horšie - sám sa stane terčom. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (16)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Čistá konverzačka. Nebolo by na tom nič zlé, ba dokonca by sa dalo povedať, že do žánru o sériových vrahoch, by zrovna tento mohol byť pre svoj spôsob poňatia sviežim vánkom. Avšak zásadnou silou, by musela byť slovná zásoba v komunikácii a originalita s tým spojená. Tu je to však o nude v kombinácii s rozhovormi všedného nádychu, ktoré jednoducho nemajú ako obohatiť. Po 5 epizódach hádžem tohto "Pacienta" rovno pod vlak, lebo nič iné si zrejme nezaslúži .. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vcelku nenapadny serial, minimalisticky natoceny, malokedy sa odohravajuci mimo miestnosti s ustrednou vybornou hereckou dvojkou. Domhnall Gleeson je v postave autenticky a ta absencia "cloveciny", ale snaha dostat sa "kamsi" je hmatatelna. Uvodne epizody som bol pomerne nadseny, avsak napriek kratkosti epizod sa dej vyrazne neposuval. Pomohlo by "zhustenie". Obcas je to ozaj dost taziva psychologicka drama a predstavy v podvedomi, s ktorymi som sa obcas nestotoznil. Sposob, akym  to vyvrcholi som neocakaval, ale dava logiku. Kazdopadne serial, ktory pravom vyzdvihuje miesto terapie v zivotoch ludi v tazkych zivotnych situaciach. Odporucam. 65% Nadpriemer. ()

Reklama

Hexx 

všetky recenzie používateľa

*SPOILER* Zajímavý počin ztvárnit uvědomělého sériového vraha, který se za každou cenu chce vyléčit a zbavit se tohoto břímě. Stývý MoCarell se o to věru pokouší většinu seriálu, někdy lépe, někdy hůře. V závěru mě mrzí, že to nepřežil, fandil jsem mu, aby se otamtad dostal. Bohužel. Spoutaného terapeuta vystřídal pacient, a to byl asi ten nejsprávnější konec. ()

moviefreak 

všetky recenzie používateľa

Minimalistický seriál, ktorý sa hlavne zameriava psychológiu, traumu, náboženstvo, výchovu, rodičovstvo, domáce násilie, a to všetko cez dialógy. Hlavný dvaja herci tu predvádzajú doslova oscaroví koncert, a napätie sa tu dá doslova krájať. Je úžasné ako kreatívne pristupovali tvorcovia v podstate k jednej miestnosti, v ktorej sa skoro 90 percent seriálu odohráva, a aj tak sa nenudíte. Toto mi sadlo... ()

JitkaCardova 

všetky recenzie používateľa

Po prvních pěti vteřinách jsem byla skeptická (takhle v nové situaci opravdu panikaří, terapeut?), po pěti minutách se to prohloubilo (to pořád, terapeut, zapomíná, že je na řetězu?) a po pátém dílu mě vůbec nezajímá, jak se to vyvine dál, respektive mě na mém zdravém prožívání bytí aktivně zajímá to hlavně nedokoukávat. Je to pomalé, utahané, nedovtipné, repetitivní a nemůže mi méně záležet na tom, co se tam komu stane nebo nestane... Jediné, co mi stálo za pozornost, byly zatím herecké etudy mladého Gleesona. Teď si jdu zkusit spravit chuť Terapií pravdou, tak jen doufám, že je to dobrý nápad.*~ ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama