Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Narodil sa s darom, ktorý nechcel. Má schopnosť rozoznať anjelov a démonov skrytých pod ľudským výzorom, voľne sa pohybujúcich na zemi. V snahe utiecť pred svojimi víziami si bol Constantine (Reeves) nútený vziať život. Ale nepodarilo sa. Znovuzrodený, sa chytil druhej šance. Vrátil sa naspäť a rozhodol sa strážiť pozemskú hranicu medzi nebom a peklom a viesť vojnu voči pozemským prisluhovačom pekla. Márne dúfa, že si aspoň takto zaslúži spásu. Constantine však nie je svätý. Sklamaný zo sveta, ktorý je okolo neho a toho, čo je za tým, sa bez výčitiek obracia k alkoholu. Pokiaľ niekomu pomôže, nerobí to pre hrdinstvo a vďaku. Chce len jedno dostať sa odtiaľto preč. Jedného dňa sa na neho obráti skeptická detektívka Angela (Weisz) s prosbou o pomoc pri objasnení mysterióznej smrti jej sestry dvojičky. Pátranie ich privedie do sveta anjelov a démonov, ktorý existuje len na mieste súčasného Los Angeles. Prežívajúc neuveriteľné udalosti sa obaja snažia nestratiť seba samých, čokoľvek to stojí. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
00:31

Súvisiace novinky

Druhé Já, legenda se hýbe kupředu

Druhé Já, legenda se hýbe kupředu

03.12.2023

Já, legenda bylo hitem, zejména na domácí půdě. Postapokalyptický snímek, v němž se Will Smith jako vědec a domnělý poslední člověk na světě snaží vypořádat s následky nákazy, jež zdecimovala lidstvo… (viac)

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

18.02.2021

Produkční společnost Bad Robot režiséra a producenta J. J. Abramse (Star Wars: Vzestup Skywalkera, Star Trek) oznámila, že chystá televizní reboot komiksového Constantinea. Oblíbená postava má jedno… (viac)

Jak to vypadá s pokračováním Constantinea?

Jak to vypadá s pokračováním Constantinea?

15.11.2020

Herec Peter Stormare (Armageddon, John Wick 2) na svém Instagramu potvrdil, že dvojka filmového Constantinea s Keanu Reevesem je oficiálně v přípravě. Herec, jenž v prvním filmu ztvárnil Lucifera,… (viac)

Reklama

Reklama