Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má sen. Obrovský sen. Chce byť celebritou, žiarivou hviezdou so všetkým, čo k tomu patrí. Večierky, sláva, bezhraničná pozornosť, ženy, lesk, oslnivé svetlá, úspech. Svojim snom je taký posadnutý, že spraví všetko, aby si ho splnil. A má na to jedinečnú príležitosť... Keď 11. marca 1978 zomrel Claude Franςois, popová hviezda Francúzska, miliónom fanúšikov sa zmenil život. Zomreli spolu s ním. Ale zvyšným život neskončil. Začal sa pri pohľade na jeho fotografiu. Jedným z nich je aj Bernard. Claude Franςoisje bol jeho absolútnym vzorom. Bernardovi neušlo nič z diela a života svojho idolu. Pozná bezchybne všetko, počnúc chodmi jedál až po všetky mená jeho zvieracích miláčikov. Jednoducho, je mu bezhranične oddaný. Je neodlepiteľný... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Ukážka z filmu 1

Recenzie (6)

hiczech 

všetky recenzie používateľa

Nechápu. Nechápu jak málo lidí tento film vidělo. Přiznám se, že v průběhu filmu jsem přemýšlel o tom, jestli se budu mít sílu na něj dokoukat do konce. Tak moc se mi nelíbil. Opravdu. Kladl jsem si otázku - jak někdo může natočit film o dvojníkovi? A ještě tak divně. V průběhu filmu se moje hodnocení pohybovalo tak na rozmezí mezi 1-2, no, spíše 1. Ale ten mocný finiš na konci mě doslova srazil do kolen. Fakt. Ten finiš byl tak mocný, že ještě po jeho skončení jsem utíral slzy... a... a... konečně jsem pochopil, PROČ takový film vznikl. Omlouvám se tímto tvůrcům za svoji skepsi z průběhu snímku. Když jsem na konci všechno spočítal tak spousta jedniček plus ta obrovská pětka na konci... no, vyšlo mi z toho za 4. Inu, trochu jsem přihlédl k těm jedničkám ;-) ()

Reklama

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Nemám vôbec potuchy, kto bol Claude Franςois, ani či naozaj existoval. A myslím, že je mi to úplne fuk. Ale tento film ma dostal! Hlavný hrdina a jeho potrhlý vlasatý kamoš sú skvele zohratou dvojkou, dialógy sú vyšperkované a ľahôdkový záver je už len čerešničkou na torte. Takto si predstavujem dobre natočený príbeh speváckej hviezdy (aj keď tu šlo skôr o imitátora). 1* dole za priveľa dojímania. Výborný film. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Francúzska komédia na americký spôsob, ktorá veľa úsmevu neprináša. Divím sa však niektorým hodnotiteľom, ktorí ani nevedia, či nejaký Claude Franςois existoval, pritom on je pôvodným autorom pesničky My Way od Sinatru a túto pieseň tu jeho "dvojník" aj zaspieval. Ale dvojník to bol teda šeredný a nepodobný. Nič špeciálne film neprináša. ()

Blazin 

všetky recenzie používateľa

Začátek fakt o ničem, jak psal hiczech, tak jak mohl někdo natočit film o dvojníkovi, vypadalo to ze začátku na odpad a opravdu jsem neměl chuť se na to dívat, ale pak se to docela rozjelo a bylo to poměrně slušné. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (6)

  • Všetky piesne, ktoré vo filme spieva jeho postava, spieva sám Benoît Poelvoorde. Herec absolvoval pred natáčaním vokálny koučing. (Arsenal83)
  • Herec Benoît Poelvoorde (Bernard) trpel počas natáčania alergiami spôsobenými lepidlom, ktoré držalo jeho parochňu počas výroby tohto filmu. Alergie boli údajne také silné, že časť jeho tváre sfialovela. (Arsenal83)
  • V auguste 2015 režisér filmu Yann Moix potvrdil pokračovanie filmu, avšak v roku 2018 sa od projektu upustilo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama