Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (8)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Keď Billie stretla Lisu" (When Billie Met Lisa). Kto stretol koho? Aha, je mi jasné kto je to Lisa Simpsonová. Najliberálnejšia a tým pádom mne aj najodpornejšia postava z amerického animovaného televízneho seriálu Simpsonovci (The Simpsons). Ale kto je to tá Billie? O nej som doposiaľ nepočul ani slovo. Tak som si ju teda trocha prelustroval. Billie Eilish je akási mladučká, americká speváčka. Vraj bola od malička vychovávaná ako vegetariánka, čím sa jej šialení slniečkárski rodičia bez debaty dopustili zločinu týrania blízkej osoby. Pod vplyvom tejto detskej traumy sa z nej v roku 2014, vo veku trinásť rokov, stala vegánka. Veľký vplyv na degenerácii tohto stvorenia má aj to, že od útleho veku počúvala piesne Justina Biebera, ktorý je jej idolom. Ďalej som už o nej radšej nič nezisťoval, všetko mi bolo razom úplne jasné. To, že sa Lisa stretla v roku 2022 v tomto krátkometrážnom animáku s Billie mi dáva zmysel. Obzvlášť, keď ich dala dohromady reklama na kanál Disney+. Je to odpad! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Billie Eilish, vegan lad a pravdepodobne ikona generácie miléniových detí sa takto nechala nahovoriť na reklamu pre Disney+, aby ľudia vedeli že The Simpsons sú najnovšie na tejto streamovacej službe...jediným svetlým momentom je to že som sa pokúšal zistiť kto vlastne táto osoba je a že to že ju nepoznám ma nemá prečo znepokojovať :-D... ()

Chrysopras1 

všetky recenzie používateľa

Když jsem to zaregistroval, říkal jsem si, že by to mohlo být dobré a plné inside jokeů jako kraťas The Simpsons: The Good, the Bart, and the Loki. Avšak je to suché. Jo jsou tam odkazy na Disney, ale rozhodně to nemá nijak zajímavý děj a je to vpodstatě jen zanimované hudební video. ()

Slayaphine odpad!

všetky recenzie používateľa

Prosím zničte všetky kópie tohto filmového zločinu, zachráňte budúce generácie... Trápna reklama na Billie Eilish a Disney+ ani sa nesnažili ju nejako chytro zakomponovať do príbehu, vtipy na seba nebudujú, animácia je nehravá hudobný koniec je slabota navyše urážajú prácu Dannyho Elfmana, wow. ()

Reklama

Reklama