Reklama

Reklama

Otec nevesty

  • Česko Otec nevěsty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dlhoroční manželia Billy a Ingrid sú prekvapení, keď ich najstaršia dcéra Sofia príde na návštevu do Miami a zoznámi ich s novým priateľom Adanom a ich spoločnými plánmi na život v Mexiku. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (30)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Čakal som, že to bude hlavne komédia, ale ono to má prekvapivo dosť vážnu atmosféru a pomer vtipov k vážnejším a miestami až smutným scénam je taký nízky, že mi to vlastne vôbec nepripadalo vtipné. Našťastie postavy boli dostatočne zaujímavé na to, aby ma to bavilo a rád som to raz videl. Chcelo to ale riadne pritlačiť na komediálnu stránku alebo zostrihať o 20 minút. Miestami to bolo trochu naťahované. Celkovo ma to bavilo rovnako ako verzia s Martinom, aj keď atmosférou to sú úplne rozdielne filmy. Jeho verzia bola nenáročná komédia. Toto sa snaží o nejaký presah, ale berie sa to zbytočne vážne. 6/10. ()

Axident 

všetky recenzie používateľa

Červenoknihovnová, svatební, nenáročná, neoriginální podívaná, která ovšem v rámci žánru není špatná. Andy Garcia i Gloria Estefan podávají jako otec a matka velmi sympatický výkon, stejně jako sympatické holky v rolích dcer a ani ostatní nekazí. I přes pár hodně křiklavě nepovedených trikových pozadí, přílišnou stopáž, které by prospělo pokrácení o půl hodiny a absenci jakékoliv opravdové komediálnosti jde o koukatelný, oddychový film ideální někam do prime time na Novu či Primu a nemyslím to hanlivě. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

poloromantická pseudokomedie využívající všechny myslitelná klišé, která běží a skončí přesně tak jak divák čeká.Otec tradicionalista, který všem rád zdůrazňuje jak přišel do země s ničím, vdávající se dcera, která na tradice tak úplně není, ženich který není kubánec, druhá dcera, která kašle na tradice a pravidla úplně a do toho jeden rozvod. Mít to tak o půl hodinky méně, byla by to teoreticky průměrná oddechovka. Skoro dvě hodiny je ale zatraceně hodně...40% ()

Chen 

všetky recenzie používateľa

Na rozdíl od druhé filmové adaptace knihy se Stevem Martinem má tahle minimum komediálních prvků. Je to spíše rodinné drama, které nepřekvapí, ale ani nenudí a to hlavně díky obsazení. Je to onen film, který si pustíte během líného nedělního odpoledne, aniž bych vás vysloveně nadchl, nebo naopak zklamal. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Vykastrovaná, nudná variace na Nevěstina otce. Charles Shyer to tehdy vzal od lesa a se Stevenem Martinem natočil dvě pohodový rodinný komedie. Všem neznámý Gary Alazraki se na to vykašlal a natočil vykastrovanou slátaninu s ucházejícím Andym Garciou a ještě horším zbytkem. Všechno je tu zbytečný, včetně Glorie Estefan. Nemá to na originál, nemá to na remake. Ztráta času. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Film, ktorý pozerá rodina v posteli počas búrky, je Casablanca (1942). (lupene)
  • Představitel Billyho Herrery, Andy Garcia, je také jako jeho postava imigrant z Kuby. (Zix.)
  • Zelený veterán, na ktorom jazdí Andy Garcia, je Porsche 356C Coupé. Vyrábalo sa v rokoch 1963 až 1965. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama