Reklama

Reklama

S*át na lásku

  • Holandsko F*ck de liefde 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V milostném životě to těmhle kamarádům moc neklape. Chtějí si proto pomoct mezi sebou, ale sem tam to nedopadne úplně nejlíp. Romantická komedie. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

Lailath 

všetky recenzie používateľa

Hneď na začiatok musím napísať, že ten, kto má rád ,,inteligentnejší,, typ humoru a filmy, ktoré dávajú aspoň nejaký zmysel, nemusí si túto ,,chuťovečku,, ani púšťať. Toľko nelogických rozhodnutí a absurdných činov pokope, sa len tak ľahko nenájde.  Film koniec koncov nedáva žiadny zmysel, dej je predvídateľný, polovica postáv nezaujímavých, ALE.... Je tam to veľké ALE. Ja som sa neskutočne pobavila, zopár krát som si skoro cvrkla od smiechu. Nenudila som sa, vlastne ani neviem, ako mi ten čas ubehol... Nevravím, že si to pozriem ešte raz, to asi nie, ale ako ,,jednohubka,, na štvrtkový večer to bolo v celku fajn. Čo ma po celý čas vytáčalo do nepríčetnosti bola Yolanthe Cabau. Rozmýšľam, či aspoň raz zmenila výraz tváre, alebo celý film odohrala s tým neprítomným, priblblým výrazom... A to, že vyzerá, alebo sa snaží vyzerať ako nepodarená napodobenina Kim Kardashian ma privádzalo do ,,vývrtky,, . Ďalšia vec je, že za celých 90min som sa nedozvedela, čím sa niektoré z hlavných postáv živia.... Všetci len cestovali, užívali si, poprípade nakupovali, alebo nerobili vôbec nič... No kde na to berú, to by ma vážne zaujímalo, aby som vedela do budúcnosti zmeniť zamestnanie poprípade :)) Alebo tak v Holandsku ľudia žijú bežne, no neviem, musím ,,vygúgliť,, . Na záver asi len toľko, že tento počin si vážne nezaslúži byť v čiernych číslach. Videla som omnoho horšie a nudnejšie somariny, ktoré si držia červenú ,,hladinku,, . Je to vtipné, s nádychom romantiky, človek sa nenudí a hlavne nemusí nad ničím rozmýšľať... ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie ľahkého „romkomu“ F*ck de liefde. Prvé dielo mi nejako uniklo, takže na nejaké lepšie porovnanie nemám možnosť. Každopádne, S*át na lásku je filmom, kde jediným cieľom je zabaviť diváka. Nejaké prípadné ponaučenie z chýb, ktoré jednotlivé postavy spáchajú, tu v skutočnosti nie je vidieť. Prípadne, keď vôbec existujú, tak nie je ich možné brať seriózne. Absurdných scén (napr. riešenie problému „poslanie d*ck picu na zlú adresu“) tu nájdeme zopár, ale ani tie nevedia vždy dosiahnuť svoje ciele. Film na úrovni „jednohubka“, ktorý si dáte po takom dni, keď chcete vypnúť mozog a nerozmýšľať nad vecami a ani nad tým, čo vidíte v danom filme. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Nejspíše to dostává čočky jen kvůli tomu, že jsou tam zhruba 3 černoši a dvě lesby jinak nechápu to hodnocení.  Jsou daleko horší romantické komedie co jsou v distribuci a nemají tolik procent například 365 dní první díl  nebo celá série 50 odstínů  šedi. Jinak typově mě to připomíná české Šťastné nové roky 3 kámošky někam jedou tam potkají lásku a do toho se řeší dalších x postav. 60 procent ()

moviechecker 

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsem napsat, že jedna z lepších netflix bizarních komedii, kde jsem se alespoň trochu zasmál. Ale dívám se, že je to tu hodnoceno v černých číslech. Zdejší publikum hodnotí komedie stylem, tak kritickým, že se pak podle toho nedá ani vybrat zábavný film. Tohle sice není žádná výhra, ovšem na jedno shlédnutí pobaví. Takže průměr, který ovšem více nemusím vidět. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Takže aj v Holandsku majú svoju Evitu, lebo ten film to je čisto jej rukopis. Len je rasovo vyváženejší. Ale inak čistá Urbániková, u ktorej sex, nevera, cudzoložstvo a rozvody sú témami, v ktorých sa vyžíva. Ploché (dejovo nie herečkami), bez vtipu, jediné, čo je pekné, je prostredie. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama