Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízny film, adaptácia rovnomennej poviedky Ivana Hudeca.
Príbeh s veľkou dávkou otvorenosti odkrýva tabuizovaný problém tehotenstva mladistvých, vo viacerých líniách sleduje vzťah dvojíc k rodine, k materstvu, k rodičovstvu. Vo filme boli použité kompozície akademického maliara Jozefa Bubáka. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

Hedka 

všetky recenzie používateľa

Vážna téma, spracovaná v duchu "neskorého socializmu" - navonok otvorene, ale bez východiska (vlastne áno, snaží sa o propagáciu sexuálnej výchovy na školách - akoby to bolo riešením (!)). Nahneval ma aj zavádzajúci názov. Tradičná morálka sa v tomto prípade nemýli, práveže jej dehonestovanie je prvým krokom k problémom a k nešťastiu... ()

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Exemplárny príklad, ako sa dá premrhať 82minút času. Filmársky omyl priamo úmerný potenciálnej diskusii na tému čo vlastne tradičná morálka je. ()

retroslovak 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavá téma, skvelý strih, vynikajúca hudba. Vo filme bolo aj dosť nehercov, ale to mi vôbec neprekážalo. Ocenil som aj mladú Moniku Hilmerovú a iných hercov. U mňa film zanechal silný dojem a naozaj sa mi veľmi páčil, hodnotím na výbornú. Mohli by ho opäť reprízovať. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Syrový film o "radostech" života v závěru jedné společenské etapy našeho společného státu. Závěr trošku zahaproval, ale jinak hezky natočené i velmi dobře zahrané. Bubák je jasnej bubák! :-) 75%. ()

Reklama

Reklama