Reklama

Reklama

Kráľ Tulsy

(seriál)
  • Česko Král Tulsy (viac)
Trailer 3
USA, (2022–2024), 12 h 16 min (Minutáž: 36–43 min)

Série(2) / Epizódy(18)

Keď newyorského mafiána Dwighta „Generála“ Manfrediho prepustia po 25 rokoch z väzenia, šéf ho vyšle na vidiek v Oklahome, aby rozšíril svoje pôsobenie. Začne podozrievať svoj klan, že pracuje proti nemu, a tak si pomaly vytvára vlastnú skupinu. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (8)

Season 1 (2022) (S01) 

Velmi podarena zanrovka, kvalitne spracovana - Sheridan bol zarukou, ze to nebude paskvil. Fajnova hudba, zasadenie, slusny a stale sympaticky Sly. Ano, obcas vam to pride scenarovo genericke a proste, ako stastlivo a jednoducho Dwight-ova postava funguje, ale je to ZABAVNE. Silny nadpriemer. (rusil ma trochu element takmer genialneho computer geeka, ktory viedol biznis, ktory viedol a je po ruke, ked to treba do scenaru. To je barlicka v akcnych filmoch vzdy. Nieco nevieme, zozenieme si "hackera"...ach jo :) ) Opat sa brnklo na moju nostalgicku strunu. 65% Podarene. ()

Go West, Old Man (2022) (S01E01) 

Podareny otvarak, a tak ako bola sokovana ta zbalena milf-ka, 75 rocny (v tom case) Sly, si to nakraca ako kapo do mesta, ktore je odhodlany riadit. Cistokrvna zabavicka a velky styl. Ano, je to naivne a macho-vske, ale nie prilis. Pobavilo. ()

Center of the Universe (2022) (S01E02) 

V tejto casti viac-menej klasicky "poludstuju" mafiana vzhladom na jeho prerusenu rodinnu vazbu a stare maniere. Vo svojej naivite s akou si postupne buduje vztahy, ci uz obchodne alebo dokonca priatelske je to sice mile a zabavne, ale clovek si uvedomuje tu nerealnost. "Ugly face" :) 70% Stava sa z toho rozpravocka. Ale nie nezabavna. Sly je borec a osobnost. ()

Caprice (2022) (S01E03) 

Zabavicka pre uvolnenie. Prosta a v style tych cistokrvnych 90-tkovych. Pobavili vsetky sceny s instruktorom. Sly-ovi stale prechadzaju jeho gangsterske maniere a pani "policajtka" si nemoze pomoct ... chjo. :) Vek nehra rolu, vsak? ()

Visitation Place (2022) (S01E04) 

Stale pomerne zabavne, avsak charakterove "premeny" Badface-a, ci tatina ma divacky nepresvedcili, a to napriek komedialnemu podtextu. Slabsia cast, zvlast druha polovica epizody. ()

Token Joe (2022) (S01E05) 

V duchu rodinnej dramy, korupcie a v zavere i pomsty. Rozhodne radsej tieto temy ako blbinky a srandicky podobne tym v predoslej epizode. ()

Adobe Walls (2023) (S01E08) 

Stale priamociare a naivne. Rozhodne vsak zabavne, proste zanrovka rokov minulych. ()

Happy Trails (2023) (S01E09) 

Fajn akcnejsie sceny, priamociare vyrovnanie sa s bossom z New Yourku, na moj vkus az prilis jednoducha powerplay, paradne zive songy v klube a vysvetlitelny zaver. Nadpriemer. 70% ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (viac)

1923 dostane i druhou sérii

1923 dostane i druhou sérii

26.10.2022

Taylor Sheridan (Wind River, Sicario) si před pár lety řekl, že J. J. Abramsovi ukradne nálepku největší workoholik v současném Hollywoodu. Jeho seriálová expanze na Paramount+ začala nenápadně, dnes… (viac)

Reklama

Reklama