Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novináři a proutníkovi Tony Curtisovi nestačí k životu jedna přítelkyně. Musí mít hned tři. A protože jsou to letušky, jde vše podle letového řádu a slečny se nevidí. Až jednou přítel Jerry Lewis udělá ve všem pěkný zmatek... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

danecek24

všetky recenzie používateľa

23. Zlatý Glóbus za rok 1965 - nominace (2) - Nejlepší herec (komedie / muzikál) - Jerry Lewis, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Thelma Ritter ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Taká typická komédia podľa divadelnej hry, kde sa väčšina deja odohráva v jednom byte a rieši, čo sa stane, keď prestane fungovať systém, ktorý dovtedy perfektne fungoval. Scény keď sa dvojica kamarátov snaží zabrániť, aby sa trojica snúbeníc jedného z nich stretli a tým pádom sa o sebe dozvedeli, ale mohli byť lepšie zvládnuté. Ich scény sú väčšinou riadne hlučné a odohrávajú sa v hale bytu a je zvláštne, že snúbenica, ktorá je hneď za dverami v izbe na ten krik nikdy nevybehne, ale až keď spracú tú ďalšiu snúbenicu. Je to dosť otravné a po chvíľke aj predvídateľné, že hneď ako sa zatvoria jedny dvere, otvoria sa tie ďalšie. A tak jediným svetlým bodom je pani v domácnosti v podaní Thelmy Ritter, ktorá jediná zabezpečuje humor v tejto komédii. 50% ()

Reklama

bloom 

všetky recenzie používateľa

Hodně příjemná vaudevillová komedie s Tonym Curtisem a Jerrym Lewisem podle divadelní hry Marca Carmolettiho. Nejlepší postavou je však Curtisova hospodyně. A jak bylo tehdy zvykem, tak se komedie takového druhu odehrává v Paříži (viz Co je nového, kočičko) ()

Hopper 

všetky recenzie používateľa

Klasicka "taskarice" s Jerry Lewisom so spustou grimas a dejom, nad ktorym netreba velmi rozmyslat. Taky Jim Carrey 60-tych rokov. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama