Reklama

Reklama

VOD (1)

Vo filme Herečka a lokaj svetoznáma filmová hviezda Olivia (Samara Weaving) čelí PR katastrofe, keď ju paparazzi odfotí s jej novým ženatým milencom Vincentom (Max Greenfield). Usilovne pracujúci parkovač áut Antonio (Eugenio Derbez) sa náhodou objaví na tej istej fotke a naverbujú ho, aby predstieral, že je Oliviin nový priateľ. Tento trik s Oliviou vrhne Antonia do stredobodu pozornosti a nečakaného chaosu. V tejto romantickej komédii nastane stret dvoch svetov a kultúr, keď Olivia aj Antonio začnú vidieť sami seba jasnejšie, než kedykoľvek predtým. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (48)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Derbez a Weaving ako nepravdepodobný pár, na prvý pohľad bez chémie. Napriek tomu milá komédia, s Derbezom sme videli aj oveľa lepšie a grotesknejšie, tu to ostalo aspoň v tej rovine, že film nevadí. Nenáročný film na jedno pozretie, na Narkóze alebo Hnojke možno budú dávať opakovane, je to presne ten štýl na sobotňajšie poobedie. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Valet" vnímam ako pohodovú romantickú komédiu na pohodový večer. Je pravda, že viac som si užil tento rok napríklad niečo ako "Marry Meno musím uznať, že Eugenio Derbez je pre mňa zárukou funkčnej komédie. Nejakým spôsobom dáva tým charakterom svoj latinský šarm a človek sa pri tom skutočne zabaví. Ideálny príklad je pre mňa asi "How To Be A Latin Lover". Film, z ktorého som mal po zhliadnutí traileru pocit, že bude úplné fiasko sa nakoniec ukázal ako reálna zábava. A hoci je pravda, že "The Valet" je tak trošku tuctovým námetom, myslím si, že tvorcovia ho dokázali spraviť dostatočne inovatívnym, aby som povedal, že to zhliadnutie neľutujem. Najlepšie to asi bude vidieť na vzťahu medzi Oliviou a Antoniom. Máme pocit, že vieme kam to bude smerovať, no film si dopraje niekoľko zaujímavých zvratov, ktoré to urobia trošku iné. A popravde si myslím, že vďaka tomu to funguje lepšie. Pretože sám si myslím, že určitá forma vzťahu pôsobí v ich prípade lepšie. Ťažko sa to vysvetľuje bez spoilerov... tak toto bude musieť stačiť. Zásadnejší problém však pri filme vidím v jednej nedotiahnutej záležitosti a to sú vedľajšie príbehové línie. Tých je v tomto filme obrovské množstvo a vyslovene pôsobia len ako kulisy pre jadro príbehu. A tak sa z času na čas pripomenú, no ich pointa pre celkový film je dokopy zbytočná. V podstate by sa dalo povedať, že celý film mohli ťahať len 2 postavy a nič zásadnejšie by sa nezmenilo. Takže ako oddychová romantická komédia to funguje a má to niekoľko dobrých momentiek... plus je to úprimne vtipné. Vo výsledku si myslím, že za jedno pozretie nič nedáte a baviť sa podľa mňa budete. Hodnotenie: B ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Pro tento typ filmů je prakticky zásadní jen jedna věc. Obsadit ústřední role výraznými a sympatickými herci. Jakmile tohle klapne, jsem přesvědčen, že už musí být tvůrci pak opravdu šílení patlalové, aby to nefungovalo alespoň jako průměrná podívaná. No a The Valet se ona zásadní věc podařila splnit do puntíku, jelikož jak Samara Weaving, tak hlavně Eugenio Derbez je dvojka k nezaplacení, ona krásná, on vtipný, oba sympatičtí a zároveň herecky talentovaní a přesvědčivý, prostě výhra a naštěstí v tomto případě jim to nezkazili ani oni tvůrci, kteří si s celým tím filmem poradili v rámci možností poměrně funkčním a zábavným způsobem. Zápletka je svižná, docela neokoukaná, ovšem zároveň držící se veškerých žánrových pravidel romantické komedie, což beru též jako plus, její vývoj jinak není úplně předvídatelný, což je skvělé a postavy se pak chovají sice tradičně, rozhodně ne ale nepříjemně, či nevhodně, veškeří herci mě ve svých rolích navíc bavili a plnili svůj účel také na jedničku, no a příjemně mě překvapila i funkčnost emocí, stejně tak jako dramatičtějších situací. Celý film mě pak oslovil i takovou celkově velice příjemnou, milou atmosférou, je z toho cítit ohromná pohoda, a i díky tomu jsem si mohl tuto podívanou vážně užít. V rámci žánru romantických komedií je to tedy sice asi spíš průměr, ale já si v tomto případě dovolím film pěkně nadhodnotit, jelikož jsem v něm nezaznamenal prakticky žádná zásadní negativa, kazící můj příjemný dojem, výtečně jsem se bavil a co chtít od takového filmu vlastně víc. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Niekedy človek potrebuje film ako je tento. Samara Weaving ma zaujala v seriáli Nine Perfect Strangers a Eugenio Derbez vo filme CODA, tak som si povedala why not? Romantická komédia trošičku nad priemer😉. Je to úplne obyčajný film, príjemná oddychovka, ale nie je to bláznivé, práve naopak. "All my friends are people I pay and I spent Thanksgiving with my assistent." Myslím si, že mnoho celebrít sa cíti nejako tak podobne, jednoducho prázdno. Každý pozná ich tvár, ale takmer nikto ich skutočne nepozná a nevidí im do duše. Mne sa to páčilo. Ešte jedna zaujímavosť, pre jednu z vedľajších herečiek bol toto posledný film. 3 a pol*. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pohodová romantická komédia bez nechutností, asi už pre starších jedincov, ale o to príjemnejšia na sledovanie. Nič objavné, ale úsmev na tvári to dokázalo vylúdiť, našli sa aj silnejšie momenty, ako reč na pohrebe a jednoducho kvôli Eugeniovi, ktorého mám rád, dávam možno slabšie, ale predsa len štyri hviezdy. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama