Reklama

Reklama

Ahoj, sbohem a všechno mezi tím

  • USA Hello, Goodbye and Everything in Between
Trailer

VOD (1)

Clare s Aidanem se dohodnou, že se před vysokou rozejdou – bez lítosti a zlomených srdcí. Zachrání velkolepé rozlučkové rande jejich lásku? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

mia.com 

všetky recenzie používateľa

Ja mam oddechovky rada, kdyz je na ne nalada, nevadi mi ani klise a sablony pres kopiraky, ale tohle bolo cudne. I na kratkou stopaz se mi to tahlo a byla to celkem nuda. Samozrejme se tam stihly nacpat vsechny mensiny i vetsiny. Co bylo ale nejhorsi, ze hlavni hrdinove meli mezi sebou chemii, jak ja s brachou, takze to proste nefungovalo cele. Skoda. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Netflix si zase žije svojou realitou, ktorá však reálne je maximálne v nejakej bubline v Kalifornii a aj to len na niektorých miestach. Opäť tu máme zmiešaný pár, na prvý pohľad nie príliš pohľadný. Obaja sa vzťahovo hľadajú, našťastie nehľadajú svoju identitu a dokonca sú 100% heteráci. To už neplatí o najlepšej kamoške, ktorá je černoška a lesba. No a do partie pribudol aj šikmooký, aby sa nikto neurazil. Netflix vraj búra stereotypy, ale to ich "romantické" filmy sú novým stereotypom, ktorý dlho ale nepovládne. Inak film bez ohľadu na všetko je taký prostoduchý, nevyniká, neporušil žiadny vopred stanovený rámec klišé, ktoré sme videli už stokrát. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Prvý film režiséra Michaela Lewena, natočený podľa knižnej predlohy Jennifer E. Smith, napriek všetkým snahám spadá do kategórie ľahkých romantických filmov, ktoré sú na jedno videnie a na letné obdobie. „Reverse“ situácia vzťahu dvojici mladých ľudí síce na prvý pohľad pripadá ako dobrá alternatíva voči klasickým príbehom, ale v druhej polovici filmu tvorcovia už aplikujúc mnoho klišé riešení a postupov. Prvá polovica celkom fajn, druhá polovica (nielen kvôli predpokladaným ťažkostiam rozchodu) menej prekvapivá a uťahaná. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

CheryLka 

všetky recenzie používateľa

Mám teorii, že by se filmy pro teenagery či "young adult" neměli příliš kritizovat a hodnotit, mají splnit svůj účel a vesměs jsou podobné. Nicméně v porovnání s tímto filmem jsou další (např. Love and Gelato, The Kissing Booth či To All the Boys I've Loved Before) aspiranty na Oscara. Tento film je příšerně nudný, zdlouhavý a úplně o ničem. Hlavní hrdinka je trapná, nudná blbka s nepřesvědčivým výkonem, totálně iritující. Vůbec nechápu, proč je tak skvělá. Zbývající herci sice předvedli o něco lepší výkon, ale to je tak vše. Tu mi ani  tak nevadí netflixovský standard - multirasové obsazení, homosexuálové v nejbližším okruhu přátel a nejlépe vše v jedné postavě, jako ten samotný děj. Přemýšlím, jestli ten jejich plán a pravidla, může někdo vymyslet i v našem zeměpisném prostoru, kde není taková vzdálenost mezi univerzitami jako v USA. Každopádně jeden z nejhorších nových filmů na Netflixu. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Strašně sterilní romantický film, který vypadá jak kdyby ho vzaly někde z Prima Love nebo Hallmarku.  Holka si najde na jakési párty kluka a ten se jí líbí , ale jelikož nechce dopadnout jak její matka co se v prvním vztahu rozvedla domluví se s ním , že budou spolu jen do konce školního roku. Samozřejmě mu se to nelíbí ona neví co chce a jak to dopadne je jasné už od začátku. To co čekáte se tam přesně stane tudiž žádné překvapení to nenabídne chtěl jsem si rýpnout do spisovatelky, že to bude nejspíše puberťačka podle toho jak to vypadá nicméně nemůžu jelikož má 42 let https://en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_E._Smith 40 procent ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama