Reklama

Reklama

Znovu sa zamilovať

  • Česko Znovu se zamilovat (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čo keby náhodná sms-ka viedla k životnej láske? V tejto romantickej komédii sa Mira Ray vyrovnáva so smrťou snúbenca tak, že mu pošle zopár romantických sms-iek... no netuší, že jeho mobilné číslo medzitým pridelili Robovi Burnsovi. Rob je novinár a uchváti ho čestnosť a nádherná úprimnosť jej textoviek. Keď dostane za úlohu napísať profil megahviezdy Celine Dion (hrá samu seba vo svojej prvej filmovej roli), s jej pomocou nachádza spôsob, ako sa stretnúť s Mirou naživo... aby získal jej srdce. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (39)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek tomu, že tento snímok je v podstate len prachsprostou kópiou pôvodného nemeckého filmu SMS Fur Dich, som veľmi milo prekvapený. Jim Strouse nám ponúkol príjemný, ničím nenútený a zrelý film, ktorý síce kopíroval námet niekoho iného, ale dodal mu osobitosť a dušu. Musím pridať štvrtú hviezdu už len pre úžasné skladby od Céline Dion, ale aj jej samotnú rolu, a v neposlednom rade aj za vydarenú ústrednú dvojicu. Priyanka Chopra je proste kúzelná. 75 % ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Ženská má chlapa a toho zabije auto je z toho špatná jelikož ji měl požádat i o ruku a neudělal to tak mu píše na mobil zprávy jak jí chybí. Telefon má , ale jiný chlap co se měl ženit, ale nevyšlo mu to a ty zprávy se mu líbí tak si zjistí kdo to píše a začne s ní chodit ona, ale pak zjistí, že s ní je  díky tomu on se ji pak snaží zbalit. Bohužel je to na úrovni těch romanťáků od Rosamund Pilcher co chodí v televizích jsou zde lepší herci  a mají spolu chemii, ale to je asi tak vše velkým plusem je hudba .40 procent jsem rád, že mě tehdy nevyšlo kino ()

Reklama

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Pokud jde zkazit film o lásce, tak tady se to podařilo. Priyanka Chopra Jonas má krásný úsměv, žlutá ji sluší, na 41 opravdu nevypadá (ale na 25 také ne), ale kdyby mi moje milá řekla, že celý život už bude milovat jen mrtvolu a já si s ní leda tak mohu vlézt do postele, vzal bych nohy na ramena super tempem.  Sam po svých akčnácích se zkusil vrátit do role moderního teniskového vánočního prince, který mi v minulosti sedl, ale tady vypadal za vola a navíc flákače. Článek, který všechny tak rozplakal byl okoukaný kýč, co jich najdete.. naposled tuším ve vánočním filmu s Bethany Joy Lenz ve Zasněžených vánocích. Ale kýč a doják k vánočním filmům tak trochu patří, ale tady to bylo směšné. A to šmízování mobilů šéfem a posílání sms hrdinkou na číslo mrtvoly.. to někomu zase přidělili a hrdinka tam posílá, protože do té doby se jí sms vracely zpět jako nedoručené? A ani jí nezajímá, jak je to najednou možné? A kdo to číslo má? No to je ale fakt na 10%. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to bola v podstate typická romantická komédia s dobre známou šablónou a očakávaným vývojom deja, tak námet bol aspoň ako tak originálny a musím uznať, že to ako celok pôsobilo veľmi príjemne. Veľkú zásluhu na tom majú nielen sympatické hlavné postavy, ale aj vydarený scenár. No a musím vyzdvihnúť aj dobré dialógy s dôvtipom, iróniou - a celkovo, že sa to všetko dalo zvládnuť aj bez prihlúplého a vulgárneho humoru. Pozeralo sa na to fajn, a aj keď sme snáď všetci dopredu vedeli ako to skončí, tak sa mi to páčilo. V rámci žánru určite nadpriemer = 4* ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Love Again" nepovažujem síce za veľmi kreatívny film (Hallmark mali v roku 2021 vianočný film s podobnou témou "The Christmas Promise"), ale zase musím uznať, že má v sebe príjemnú dávku romantiky, srdce filmu je na správnom mieste a herecké obsadenie vie predať jednotlivé scénky tak, aby som bol schopný uveriť tomu, čo sa momentálne deje. Dokonca aj samotná Céline Dion. Ktorá dokáže byť miestami aj celkom vtipná. Neviem čo nejako výrazne na filme okomentovať, no je tu pár momentiek, ktoré by som vedel vypichnúť. V prvom rade scénku, kde Mira bude svedkom smrti svojho priateľa. Jej reakcia, kde ostane niekoľko sekúnd úplne zamrznutá a až potom vybehne von, aby mu išla pomôcť je veľmi reálna. Tento prvotný šok som videl zachytený vo filme málokedy, a dodáva to jej postave realistickosť. Komediálne postavy sú podľa mňa tiež veľmi dobré. Mira má celkom vtipnú sestru, Robov šéf má niekoľko dobrých momentiek (mimo iné časť, kde mu bude nadávať za vydaný článok) a chémia medzi našimi protagonistami funguje. Ak máte radi romantiku a lásku, myslím si, že toto bude film pre vás. Neobíde sa to bez tradičných klišé, (najmä v závere) ktoré veľmi dobre poznáme a dokopy nerobia nič iné oproti iným filmom, ktoré ich používajú (tieto nedorozumenia by mali už podľa mňa vo svete romantiky zomrieť), no dospeje to k peknému finále, ktoré potešilo. A soundtrack Céline Dion funguje tiež dosť dobre. Takže ak máte záujem a radi podobný tip filmov, čeknite si ho. Za jedno pozretie to určite stojí. Hodnotenie: B ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (4)

  • Film vychádza z rovnomenného románu Sofie Cramer z roku 2009. (Psycho709)
  • Natáčanie sa najprv uskutočnilo v Londýne, potom sa produkcia presunula do Spojených štátov. Natáčanie začalo v októbri 2020 a skončilo sa začiatkom roku 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama