Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paul, Julia a ich dcéra Lilly sú šťastná rodina, až kým ich rodinné šťastie nepretrhne Juliina náhla smrť. Paul sa kvôli Lilly snaží potláčať svoj zármutok, čoskoro však začne strácať pôdu pod nohami. Nedokáže dieťaťu nahradiť matku a napriek jeho enormnej snahe sa rýchlo zhoršuje aj ich finančná situácia. Lilly sa s celou situáciou snaží vyrovnať svojim vlastným spôsobom, v čom jej pomáha jej bohatá predstavivosť... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu to znelo celkom dobre, ale postupom času dej uviazol v akejsi slepej uličke a mal som pocit, že film dosiahol svoj vrchol a už nemá čo ďalšie ponúknuť. Paul pôsobil spočiatku ako taký pohoďák, no potom sa mi zdal až príliš cholerický. Dej bol taký ... viacmenej očakávaný, a jediné čo to tak trochu ozvláštnilo, boli tie Lilline halucinácie s prízrakom zosnulej Julie. Čakal som od toho po sľubnom začiatku určite viac... slabšie 3* ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Klasická rodinná tragikomédia o vyrovnávaní sa so smrťou. Nemecký štýl cítiť, ale ešte viac cítiť neznesiteľnú dcéru, adeptku to na detský domov, no a potom plačlivého, ufňukaného otca, čo v Nemecku čo by člen privilegovanej nadradenej bielej spodiny, nedokáže zarobiť na platenie účtov za dom, hoci poľský inštalatér tam zarába tak 4000 a on pracuje v zdravotníctve. To mi nejak nešlo do hlavy, inak film prinesie pár aj pozitívnych momentov. Ale väčšinou depresívnych. To je tak na 50%, ale nemôžem znížiť hodnotenie, pretože vo filme sa objaví aj herec, ktorý trefne definuje nemeckú spoločnosť. Kida Khodr Ramadan. ()

Reklama

Galéria (34)

Zaujímavosti (2)

  • Príbeh je inšpirovaný skutočným príbehom Chrisa Silbera a jeho knihou: "Die Wolke unterm Dach" ("Obrázková kniha o smútku a strate"). (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Mníchove a spolkovej krajine Durínsko (Nemecko). Obdobie natáčania trvalo od 20. októbra do 3. decembra 2020. (Arsenal83)

Reklama

Reklama