Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý Američan Paul Clayborn posílá onkoložku Dr. Alici Dodgsonovou na exotický jamajský ostrov, aby vyléčila jeho bratra Wesleyho. Na ostrově se Alice setkává s mystickou kulturou a historkami o zombie. Alice se snaží léčit Wesleyho svými vědeckými metodami, ale brzy zjistí, že je ovlivněn magií, a tak musí nejdříve zjistit, kdo na ostrově si přeje Wesleyho smrt a proč. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (9)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „Rituál“ je takovou hodně levnou a lehkou „hororovou“ zábavou. Dobře, hororové to moc není a ani zdaleka to nemá atmosféru původního filmu. Film se snaží být trochu sexy, což se i daří, ale nejde přes míru. Jennifer Grey pro mě popravdě snímek trochu zachraňuje, protože mě baví se na ni koukat. Finále už je ale trochu divácky kruté a minutu před koncem se vyplatí vypnout. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z podpriemerných celovečerných filmov pod značkou Tales from the Crypt. Zombies, Voodoo, Jennifer Grey, Tim Curry... a výsledok jalový. Typický late90s/early00s lacný horor. ()

Reklama

arnost 

všetky recenzie používateľa

Bola to blbost. Osobne mam rad becka a zaner hororu ale pri tomto som sa dost nudil, ale nie az tolko aby som nevydrza do konca. Chcel som vediet ako vyriesa zapletku a ak sa mam priznat odhalemie hlavneho zaporaka ma prekvapilo. Tie dve hviezdicky su aj pre BRADAVKY hl. hrdinky(Jennifer Gray) oplatia sa vidiet. vazne ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Čajový pokus o návrat ku koreňom zombíčin. Žiadne hnilé mŕtvoly, ale práškom posadnutí ľudia, ktorí na niekoľko hodín stratia rozum a plnia príkazy gaunera. Lepšie dopadol surovší haitský Cravenov pokus SMRTIACE WOODOO. Hviezdička HRIEŠNEHO TANCA v produkcii - a teraz sa niečoho chyťte - Richarda Donnera, Waltera Hilla, Joela Silvera, Roberta Zemeckisa, Davida Gilera a Boba Weinsteina a TOTO je výsledok. ()

Flaxik 

všetky recenzie používateľa

Otřesný konec kdysi dobré značky Tales From The Crypt. Blbé, nudné a nesympatické postavy se protloukají blbým, nudným a nesympatickým dějem. Snad jen triko propichující čudlíky Jennifer Grey stojí za zmínku a to je přece jen trochu málo. Jednu hvězdu za pokus o reinkarnaci původní zombie mytologie, ale pokud vás to zajímá, raději se podívejte na Hada a duhu. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama