Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svadba

  • Česko Prci, prci, prcičky 3: Svatba (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Jim Levenstein (Jason Biggs) a Michelle Flahertyová (Alyson Hannigan) si čoskoro povedia vytúžené „Áno". Jimova vážne chorá stará mama (Angela Paton) si neželá nič viac ako dožiť sa jeho svadobného obradu, a tak sa mladí rozhodnú všetko zariadiť za neuveriteľné dva týždne. Stifler (Seann William Scott) plánuje pre Jima bláznivé lúčenie so slobodou, kde samozrejme nemôže chýbať ani striptíz. Finch (Eddie Kaye Thomas) je zase prísnym zástancom tradícií a dodržiavania všetkých svadobných rituálov - a Michelina sexi sestra Cadence (January Jones) sa chce tiež aktívne podieľať na prípravách obradu a priložiť tak ruku „k spoločnému dielu"... Stifler a Finch pochopiteľne okamžite zaznamenajú jej prítomnosť a začnú súperiť o jej priazeň. Všetci podľahnú šialenstvu – teda až na Jimovho otca (Eugene Levy), ktorý sa pripravuje na najkrajší deň svojho života a dáva nervóznemu synovi síce dobre mienené, ale zato niekedy nezmyselné rady... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (497)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Původní díly Prciček jsou etalonem toho, jak by se měly točit nepřístupné komedie ze střední. Navíc trojka - svatba tématicky vyrostla s diváky a sledovat to s odstupem let na mě přeneslo i slušnou dávku melancholie. Minimálně do červených čísel tahle výborná komedie patří! Nikdy se neokouká.. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Trojka je síce najslabšia, dospelacka a menej sprostá, ale stále je to sranda. Otváracia scéna sa drží tradícii Jimových trapasov, ale neskôr prejdeme do útlmu a ku svadbe, no rozlúčka zo slobodou mohla viac ponúknuť. Stara známa parta tiež nie je v plnej sile a vedľajšie postavy, ktoré sa vrátili v predošlom diely tu už ani nevidíme. Najviac zamrzí, že scenárista celej trilógie dal priestor len trom postávam - Jim, Stifler a Finch. Kevin je tu už skoro ako vedľajšia postava a Oz sa ani neukázal. Michelle a Jimov tatko občas dotvoria par vtipných scén a v závere sa objaví ešte Stiflerova mama, ale to je tak všetko. Väčšinu scén zachraňuje hlavne Stifler. Aspoň, že soundtrack sa zas podaril (Matt Nathanson - Laid) Inak je to fajn zábava, ktorej by padlo dôstojnejšie zakončenie (ktorého sme sa chvála bohu dočkali v Reunion). Stifler: Vole. To mě sere, že už mě nesereš. 85% - 4* ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Z odstupom času sa musím priznať, že na mne tretie pokračovanie tejto úspešnej série, nespravilo taký dojem ako som si myslel. Určite sa filmu nedá uprieť určitá vyspelosť oproti ostatným dielom. Hlavný hrdinovia sú trocha múdrejší až na Stiflera. Kameňom úrazu celého filmu, je veľmi výrazná hlavná dejová línia, ktorá robí všetky odbočky buď nedôležité alebo doplňujúce. Čo značí, že aj napriek faktu že veľa postáv s pôvodných dvoch dielov vypadlo, tí čo zostali tu hrajú často krát až tretie husle a svoje scény a momenty tu majú len preto, lebo sa to akosi od filmu vyžaduje. Akurát že to filmu tentokrát tak úplne neverím. Čo je škoda. Film má tempo aj celkom podarené scény - hlavne rozlúčka so slobodou a jedenie psích výkalov ale ku koncu film zaváňa akousi prvoplánovosťou a sentimentálnosťou čo sa mu nehodí. Rozhodne je to diel, ktorý nerobí hanbu pôvodnej trilógií - ďalšie diely do toho nezahrňujem. Ale čaro pôvodných prcičiek tiež nemá. Zostal kdesi na pol cesty. Inak znova príjemne strávená hodinka a pol pri postavách ktoré mám naozaj rád. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Určitě ne slabší než minulé díly. Dvojka takovou melancholickou atmosféru z toho, že všichni vlastně stárnem a že nám kamarádi a kamarádské párty začnou pomalu ale jistě ubývat. Už nikdy nebude nic jako dřív. Ach jo. No ale máme tady třetí díl legendární ságy. Tentokráte se děj posouvá k Jimově svatbě. Postav opět trošku ubylo. Takže vlastně dostávají ostatní tím pádem zase o něco větší kousek koláče. Největší prostor dostává Stifler, kterého bych označil za hlavní postavu filmu, protože vlastně se všechny zajímavé kousky dějí kolem něj. Ostatní jsou toporní a hlavně nevtipní. Tento film zkrátka táhnou Paul Finch a Steve Stifler. PS: Varování! Scéna s lanýžem neudělá dobře nikomu a na konci přichází... 65% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Zo zásady filmy pozerám v originálnom znení, ale proste pri prvých troch dieloch prcičiek je český dubing nenahraditeľný a Stifler tiež. Tretie pokračovanie sa mi zdalo byť zo všetkých častí najkomickejšia a Stiflerov výkon najlepší. Prcičky sú najlepšia filmová komediálna séria ......................Soundtrack Christophe Beck: 1. Times Like These - Foo Fighters [4:27] ,2. The Anthem - Good Charlotte [2:56] ,3. Forget Everything - New Found Glory [2:34] ,4. The Hell Song - Sum 41 [3:20] ,5. Swing, Swing - The All-American Rejects [3:55] ,6. I Don't Give - Avril Lavigne [3:38] ,7. Laid - Matt Nathanson [3:04] ,8. The Art of Losing - American Hi-Fi [3:23] ,9. Fever for the Flava - Hot Action Cop [4:04] ,10. Give Up the Grudge - GOB [2:59] ,11. Bouncing Off the Walls - Sugarcult [2:23] ,12. Come Back Around - Feeder [3:13] ,13. Any Other Girl - NU [3:25] ,14. Beloved - The Working Title [4:29] ,15. Calling You - Blue October [3:59] ,16. Honey & The Moon - Joseph Arthur [4:45] ,17. Into the Mystic - The Wallflowers [3:39] ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (34)

  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)
  • Pracovní názvy byly: American Pie 3 a American Pie 3: Piece of Pie. (Stocki)

Reklama

Reklama