Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svadba

  • Česko Prci, prci, prcičky 3: Svatba (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Jim Levenstein (Jason Biggs) a Michelle Flahertyová (Alyson Hannigan) si čoskoro povedia vytúžené „Áno". Jimova vážne chorá stará mama (Angela Paton) si neželá nič viac ako dožiť sa jeho svadobného obradu, a tak sa mladí rozhodnú všetko zariadiť za neuveriteľné dva týždne. Stifler (Seann William Scott) plánuje pre Jima bláznivé lúčenie so slobodou, kde samozrejme nemôže chýbať ani striptíz. Finch (Eddie Kaye Thomas) je zase prísnym zástancom tradícií a dodržiavania všetkých svadobných rituálov - a Michelina sexi sestra Cadence (January Jones) sa chce tiež aktívne podieľať na prípravách obradu a priložiť tak ruku „k spoločnému dielu"... Stifler a Finch pochopiteľne okamžite zaznamenajú jej prítomnosť a začnú súperiť o jej priazeň. Všetci podľahnú šialenstvu – teda až na Jimovho otca (Eugene Levy), ktorý sa pripravuje na najkrajší deň svojho života a dáva nervóznemu synovi síce dobre mienené, ale zato niekedy nezmyselné rady... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (497)

Derek 

všetky recenzie používateľa

najlepšia časť z trilógie. je tu dosť (ale skutočne dosť!) nadávok (určite viac ako v south parku), sem tam i nejaká tá totálna nechutnosť, ale príjemné prekvapenie je, že to nie je natočené úplne nechutne (ale znesitelne), takže pri sledovaní maximálnych odporností budete pohoršený, ale zároveň sa budete i smiať. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Není v životě mladého muže příliš možností ztrapnit se více, než při vlastní svatbě. Ale je to JEJÍ den, takže buďme vděční za to, že Jim bere trapasy jako nezbytnou součást svého života a příliš se jimi nevzrušuje. Já jsem se však nikdy nezapojil do proudu prcimánie, takže považujme za úspěch snímku, že mi v poklidu prošel před očima a nenabídl mi přitom žádný důvod ke znechucení. ()

ChewieDC 

všetky recenzie používateľa

První díl byl úžasný, druhý si k mému překvapení udržel nadprůměrný standard. A třetí díl není nijak pozadu. Komplexně je sice nestabilní, ale celou prcičkovskou sérii dělají momenty, které si zapamatujete. A ve trojce jich je opravdu požehnaně. A pokud hledáte hlavní charakter, je jím ve třetím díle rozhodně Stifler! ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Třetí a poslední opravdu kvalitní díl prciček. Podobně jako u prvních dvou dílů je to nadupaný scénář plný zábavných fórů, příjemné postavy a velice kvalitní soundtrack. Ubral bych pouze některé nechutnosti, ale zase jich rozhodně nebylo tolik jako u každé druhé průměrné teen komedie. Potřetí a naposledy plný počet. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (34)

  • Pracovní názvy byly: American Pie 3 a American Pie 3: Piece of Pie. (Stocki)
  • Aby se jeden ze psů (ten větší) vrhnul na Stiflera (Seann William Scott), musela majitelka psa položit hrst psího žrádla k hercovu přirození. (Stocki)

Reklama

Reklama